Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Au sărit în Olt, să scape de jandarmi
17.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 12305

Trei bărbați au sărit în râul Olt, în încercarea de a scăpa de jandarmii care i-au prins cu pește de vânzare la Podul Olt, în afara legii. Un jandarm a intrat și el în apă, să îi scoată la mal. După aproape o oră de tremurat, vânzătorii ambulanți au chemat SMURD-ul și Ambulanța. Toți au avut nevoie de îngrijiri medicale.


 Urmărire prin apă la Podul Olt. Trei bărbați au sărit în apele reci ale râului, unde au stat aproape o oră, pentru a scăpa de jandarmii care voiau să îi sancționeze pentru că vindeau ilegal pește.
După ce au primit îngrijiri medicale la spital, cei trei bărbați tot nu au scăpat de jandarmi. Aceștia le-au întocmit dosare penale, care vor ajunge în instanță. Cei trei bărbați au antecedente penale.
Numai de la începutul anului au fost întocmite 50 de dosare penale, pentru mai multe persoane care vindeau ilegal pește la Podul Olt.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018