Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au sărit în Olt, să scape de jandarmi
17.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 12442

Trei bărbați au sărit în râul Olt, în încercarea de a scăpa de jandarmii care i-au prins cu pește de vânzare la Podul Olt, în afara legii. Un jandarm a intrat și el în apă, să îi scoată la mal. După aproape o oră de tremurat, vânzătorii ambulanți au chemat SMURD-ul și Ambulanța. Toți au avut nevoie de îngrijiri medicale.


 Urmărire prin apă la Podul Olt. Trei bărbați au sărit în apele reci ale râului, unde au stat aproape o oră, pentru a scăpa de jandarmii care voiau să îi sancționeze pentru că vindeau ilegal pește.
După ce au primit îngrijiri medicale la spital, cei trei bărbați tot nu au scăpat de jandarmi. Aceștia le-au întocmit dosare penale, care vor ajunge în instanță. Cei trei bărbați au antecedente penale.
Numai de la începutul anului au fost întocmite 50 de dosare penale, pentru mai multe persoane care vindeau ilegal pește la Podul Olt.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019