Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Un mort și doi răniți pe DN 65
12.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1106

Accident teribil, în această dimineață, pe Drumul Național 65, între localitățile Colonești și Negreni. Un bărbat și-a pierdut viața, iar alte două persoane au fost rănite, în urma coliziunii dintre un TIR și o autoutilitară. Circulația între Slatina și Pitești a fost îngreunată timp de două ore.


 Tragedia a fost provocată de un tânăr de 27 de ani, din județul Dolj, care a intrat cu autoutilitara pe contrasens și s-a ciocnit cu un TIR.
Cele două persoane rănite au 37, respectiv 53 de ani și au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Intervenția pompierilor a fost dificilă, victimele fiind scoase cu greu dintre fiarele contorsionate.
În urma accidentului, circulația în zonă a fost îngreunată timp de două ore. Pe ambele sensuri de mers s-au format coloane de mașini pe o distanță de câțiva kilometri.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018