Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Crimă la Izvoarele
12.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2594

Crimă în comuna Izvoarele din județul Olt. Un bărbat și-a bătut o rudă cu pumnii și picioarele, provocându-i mai multe fracturi, pentru că nu s-au înțeles cine să suporte cheltuielile pentru întreținere. Victima a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgență din Craiova, iar după o săptămână a decedat. Agresorul a fost reținut de anchetatori.


 Scandalul s-a întâmplat pe 1 aprilie. Cei doi bărbați din comuna Izvoarele s-au luat la ceartă, iar conflictul a degenerat. Inițial, victima l-a amenințat pe agresor cu un cuțit. Acesta din urmă i-a luat cuțitul din mână și l-a lovit cu pumnii și picioarele minute în șir.
Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.
Agresorul a fost reținut, ieri, pentru 24 de ore, iar astăzi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au cerut arestarea preventivă. Agresorul riscă să își petreacă tot restul vieții după gratii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018