Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Scandal în curtea Spitalului, de Paște
10.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 3398

Scandal în curtea Spitalului Județean de Urgență Slatina, în ziua de Paște. Două familii de romi s-au luat la ceartă și a fost nevoie de intervenția Poliției și a Jandarmeriei, pentru calmarea spiritelor.


 Conflictul a izbucnit pentru un copil, care a căzut din căruță și a fost adus la Urgențe cu răni. Scandalagii au fost percheziționați de oamenii legii, care au vrut să se asigure că nu au arme albe asupra lor. Unul dintre tineri a fost amendat de jandarmi, cu 1.500 de lei, iar alți doi, de poliție, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Sancțiuni în perioada de prohibiție

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.
13 Apr 2018