Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Paște cu amenzi și dosare penale
10.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 483

Zeci de șoferi băuți la volan, fără permis sau conducând cu viteză excesivă. Acesta este bilanțul sancțiunilor aplicate de poliție de în perioada Sărbătorilor de Paște. Peste 300 de polițiști au fost la datorie în aceste zile, iar valoarea amenzilor aplicate depășește 120.000 de lei.


 În perioada Sfintelor Sărbători de Paște, polițiștii de la Serviciul Rutier și cei de la Ordine Publică au fost la datorie în număr mare. Aceștia au acționat în trafic, în zonele aglomerate, în apropierea lăcașurilor de cult și în intersecții. Numeroși conducători auto au fost prinși încălcând regulile de circulație.
Poliţiştii au reţinut 34 de permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare. Un tânăr a fost prins băut la volan și fără permis de conducere.
De asemenea, un bărbat de 41 de ani, din municipiul Roșiorii de Vede, județul Teleorman, a fost prins în timp ce transporta cu o autoutilitară, pe raza comunei Seaca, zece carcase de miel, fără a avea documente legale de proveniență. Bărbatul intenționa să le comercializeze fără drept. Carnea a fost confiscată, iar șoferul a fost sancționat cu 500 de lei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Sancțiuni în perioada de prohibiție

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.
13 Apr 2018