Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Paște cu amenzi și dosare penale
10.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 489

Zeci de șoferi băuți la volan, fără permis sau conducând cu viteză excesivă. Acesta este bilanțul sancțiunilor aplicate de poliție de în perioada Sărbătorilor de Paște. Peste 300 de polițiști au fost la datorie în aceste zile, iar valoarea amenzilor aplicate depășește 120.000 de lei.


 În perioada Sfintelor Sărbători de Paște, polițiștii de la Serviciul Rutier și cei de la Ordine Publică au fost la datorie în număr mare. Aceștia au acționat în trafic, în zonele aglomerate, în apropierea lăcașurilor de cult și în intersecții. Numeroși conducători auto au fost prinși încălcând regulile de circulație.
Poliţiştii au reţinut 34 de permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare. Un tânăr a fost prins băut la volan și fără permis de conducere.
De asemenea, un bărbat de 41 de ani, din municipiul Roșiorii de Vede, județul Teleorman, a fost prins în timp ce transporta cu o autoutilitară, pe raza comunei Seaca, zece carcase de miel, fără a avea documente legale de proveniență. Bărbatul intenționa să le comercializeze fără drept. Carnea a fost confiscată, iar șoferul a fost sancționat cu 500 de lei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018