Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Paște cu accidente și incendii
10.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 863

O locuință a luat foc de la o lumânare chiar în ziua de Paște. Doi bărbați au ajuns la spital, după ce s-au răsturnat cu mașina în Noaptea de Înviere, iar un copil de patru ani a fost accidentat de un autoturism la Scărișoara. Sunt doar o parte dintre intervențiile pompierilor în minivacanța de Paște.


 Mai multe nenorociri au avut loc în minivacanța de Paște, în județul Olt. In noaptea de Înviere, pompierii au fost solicitați să intervină în comuna Ștefan cel Mare, la un accident rutier cu două victime.
Și în localitatea Scărișoara, un copil de patru ani a fost lovit de o mașină, după ce s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii. În ziua de Paște, un incendiu puternic a izbucnit la balconul unei locuințe, în Slatina.
În comuna Tufeni, un bărbat a fost rănit în urma unui incendiu care i-a cuprins casa. Focul a izbucnit de la o lumânare, pe care bărbatul o folosea pentru a lumina locuința.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

A scăpat de viața de pe străzi

Homless-ul Slatinei, cel care umbla cu hainele murdare și netuns prin oraș, duce acum o viață normală. Are o masă și un pat cald, primește tratament și se află în grija personalului medical de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. El a scăpat de dormitul pe străzi datorită autorităților locale care s-au sesizat, iar bărbatul a fost internat în spital. Acum primește și o pensie, iar managerul Spitalului din Schitu, Sorin Brătoi, vrea să îl ajute să găsească o locuință socială.
07 Dec 2018