Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Paște cu accidente și incendii
10.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 835

O locuință a luat foc de la o lumânare chiar în ziua de Paște. Doi bărbați au ajuns la spital, după ce s-au răsturnat cu mașina în Noaptea de Înviere, iar un copil de patru ani a fost accidentat de un autoturism la Scărișoara. Sunt doar o parte dintre intervențiile pompierilor în minivacanța de Paște.


 Mai multe nenorociri au avut loc în minivacanța de Paște, în județul Olt. In noaptea de Înviere, pompierii au fost solicitați să intervină în comuna Ștefan cel Mare, la un accident rutier cu două victime.
Și în localitatea Scărișoara, un copil de patru ani a fost lovit de o mașină, după ce s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii. În ziua de Paște, un incendiu puternic a izbucnit la balconul unei locuințe, în Slatina.
În comuna Tufeni, un bărbat a fost rănit în urma unui incendiu care i-a cuprins casa. Focul a izbucnit de la o lumânare, pe care bărbatul o folosea pentru a lumina locuința.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Sancțiuni în perioada de prohibiție

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.
13 Apr 2018