Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Paște cu accidente și incendii
10.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 850

O locuință a luat foc de la o lumânare chiar în ziua de Paște. Doi bărbați au ajuns la spital, după ce s-au răsturnat cu mașina în Noaptea de Înviere, iar un copil de patru ani a fost accidentat de un autoturism la Scărișoara. Sunt doar o parte dintre intervențiile pompierilor în minivacanța de Paște.


 Mai multe nenorociri au avut loc în minivacanța de Paște, în județul Olt. In noaptea de Înviere, pompierii au fost solicitați să intervină în comuna Ștefan cel Mare, la un accident rutier cu două victime.
Și în localitatea Scărișoara, un copil de patru ani a fost lovit de o mașină, după ce s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii. În ziua de Paște, un incendiu puternic a izbucnit la balconul unei locuințe, în Slatina.
În comuna Tufeni, un bărbat a fost rănit în urma unui incendiu care i-a cuprins casa. Focul a izbucnit de la o lumânare, pe care bărbatul o folosea pentru a lumina locuința.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018