Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
700 de solicitări la Ambulanță, de Paște
10.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 216

Serviciul Județean de Ambulanță Olt a fost luat cu asalt în zilele de Paște, în urma exceselor alimentare și de alcool. Peste 700 de apeluri s-au înregistrat începând din Joia Mare și până în această dimineață. Medicii au făcut cu greu față numărului mare de solicitări de tot felul. Au fost agresiuni, colici biliare, pacienți în stare de ebrietate și accidente rutiere.


 Au fost patru zile de foc pentru angajații Serviciului Județean de Ambulanță Olt. Sute de persoane au chemat salvarea de Paște, după ce fie au mâncat prea mult și li s-a făcut rău, fie au consumat prea mult alcool și s-au luat la bătaie sau au făcut accident.
Din cauza consumului de alcool au fost și multe accidente de circulație.
La spital au ajuns și foarte mulți tineri, în urma unor probleme medicale.
27 de echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt au fost la datorie în perioada Sărbătorilor de Paște.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Sancțiuni în perioada de prohibiție

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.
13 Apr 2018