Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
700 de solicitări la Ambulanță, de Paște
10.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 229

Serviciul Județean de Ambulanță Olt a fost luat cu asalt în zilele de Paște, în urma exceselor alimentare și de alcool. Peste 700 de apeluri s-au înregistrat începând din Joia Mare și până în această dimineață. Medicii au făcut cu greu față numărului mare de solicitări de tot felul. Au fost agresiuni, colici biliare, pacienți în stare de ebrietate și accidente rutiere.


 Au fost patru zile de foc pentru angajații Serviciului Județean de Ambulanță Olt. Sute de persoane au chemat salvarea de Paște, după ce fie au mâncat prea mult și li s-a făcut rău, fie au consumat prea mult alcool și s-au luat la bătaie sau au făcut accident.
Din cauza consumului de alcool au fost și multe accidente de circulație.
La spital au ajuns și foarte mulți tineri, în urma unor probleme medicale.
27 de echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt au fost la datorie în perioada Sărbătorilor de Paște.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

A scăpat de viața de pe străzi

Homless-ul Slatinei, cel care umbla cu hainele murdare și netuns prin oraș, duce acum o viață normală. Are o masă și un pat cald, primește tratament și se află în grija personalului medical de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. El a scăpat de dormitul pe străzi datorită autorităților locale care s-au sesizat, iar bărbatul a fost internat în spital. Acum primește și o pensie, iar managerul Spitalului din Schitu, Sorin Brătoi, vrea să îl ajute să găsească o locuință socială.
07 Dec 2018