Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Corabia: Arestat pentru șantaj
05.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 670

Un băiat de 17 ani din Corabia a fost arestat, după ce a șantajat un alt tânăr din localitate. Acesta i-a făcut o plângere nereală la poliție, iar apoi i-a cerut diferite sume de bani, pentru a se împăca. Șantajistul a fost prins în flagrant și a fost ridicat de poliție.


 Polițiștii din Corabia, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia și cu sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Operațiuni Speciale Craiova, au organizat un flagrant, pentru a prinde un tânăr de 17 ani, acuzat de șantaj. El a fost prins chiar în timp ce lua de la un alt tânăr, de 19 ani, din aceeași localitate, suma de 3.000 de lei.
„În fapt, tânărul, de 17 ani, a formulat o plângere nereală, împotriva persoanei șantajate, cu scopul de a obține bani de la aceasta. Astfel, ulterior formulării plângerii, tânărul în cauză ar fi pretins victimei suma de 10.000 de lei, reprezentând prețul împăcării și adresându-i amenințări, în cazul în care nu îi va remite suma de bani solicitată”.
Tânărul de 17 ani a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru infracțiunile de șantaj, amenințare, hărțuire și inducerea în eroare a organelor judiciare. Ieri, acesta a fost prezentat Judecătoriei Corabia, care a dispus arestarea preventivă pe o durata de 30 de zile. Bărbatul se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

A scăpat de viața de pe străzi

Homless-ul Slatinei, cel care umbla cu hainele murdare și netuns prin oraș, duce acum o viață normală. Are o masă și un pat cald, primește tratament și se află în grija personalului medical de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. El a scăpat de dormitul pe străzi datorită autorităților locale care s-au sesizat, iar bărbatul a fost internat în spital. Acum primește și o pensie, iar managerul Spitalului din Schitu, Sorin Brătoi, vrea să îl ajute să găsească o locuință socială.
07 Dec 2018