Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Corabia: Arestat pentru șantaj
05.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 610

Un băiat de 17 ani din Corabia a fost arestat, după ce a șantajat un alt tânăr din localitate. Acesta i-a făcut o plângere nereală la poliție, iar apoi i-a cerut diferite sume de bani, pentru a se împăca. Șantajistul a fost prins în flagrant și a fost ridicat de poliție.


 Polițiștii din Corabia, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia și cu sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Operațiuni Speciale Craiova, au organizat un flagrant, pentru a prinde un tânăr de 17 ani, acuzat de șantaj. El a fost prins chiar în timp ce lua de la un alt tânăr, de 19 ani, din aceeași localitate, suma de 3.000 de lei.
„În fapt, tânărul, de 17 ani, a formulat o plângere nereală, împotriva persoanei șantajate, cu scopul de a obține bani de la aceasta. Astfel, ulterior formulării plângerii, tânărul în cauză ar fi pretins victimei suma de 10.000 de lei, reprezentând prețul împăcării și adresându-i amenințări, în cazul în care nu îi va remite suma de bani solicitată”.
Tânărul de 17 ani a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru infracțiunile de șantaj, amenințare, hărțuire și inducerea în eroare a organelor judiciare. Ieri, acesta a fost prezentat Judecătoriei Corabia, care a dispus arestarea preventivă pe o durata de 30 de zile. Bărbatul se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018