Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ziua Poliției, cu avansări, felicitări și „la treabă!”
22.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1055

Angajații Inspectoratului de Poliție Județean Olt au sărbătorit, astăzi, Ziua Poliției - eveniment marcat în fiecare an pe 25 martie. Au fost avansări în grad, mesaje de felicitare, dar și premii pentru polițiștii care au participat la competiții sportive, organizate cu acest prilej.


 Pe 25 martie este Ziua Poliției Române. Evenimentul a fost marcat astăzi la Slatina, printr-o ceremonie desfășurată în sala de ședințe a Consiliului Județean Olt.
Manifestările au suferit unele modificări din cauza codului portocaliu de ninsoare, iar mulți dintre polițiști nu au putut ajunge la eveniment, fiind angrenați în acțiunile de deszăpezire. Printre cei prezenți s-au aflat prefectul județului, Silviu Neacșu, președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu, dar și reprezentanții mai multor instituții publice din județ.
Prefectul a citit mesajul de felicitare transmis de reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne.
Cu ocazia Zilei Poliției au avut loc o serie de competiții sportive. Câștigători au fost premiați în cadrul manifestărilor de astăzi.
Zeci de polițiști au fost avansați în grad.
Ședința solemnă a fost scurtă, pentru că polițiștii au pus imediat în aplicare mesajul șefului IPJ Olt, Cristian Voiculescu: la treabă!

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE