Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Accident după accident la Balș
12.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1543

Două accidente de circulație la interval de numai un sfert de oră s-au produs în orașul Balș, sâmbătă seară. Un autoturism a intrat într-un copac, iar două femei s-au răsturnat cu mopedul. Cinci persoane au fost rănite în cele două evenimente. Polițiștii efectuează cercetări în ambele cazuri.


 Primul accident rutier s-a întâmplat la ieșirea din orașul Balș spre Slatina.
Cel de-al doilea accident s-a petrecut după numai 15 minute. Două femei au fost rănite, după ce s-au răsturnat cu mopedul.
Potrivit polițiștilor, tânăra care conducea mopedul nu avea permis, iar vehiculul nu era înregistrat.

În urma celor două accidente, circulația a fost îngreunată în orașul Balș timp de două ore.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018

„Alege oaia!” ajunge la Slatina, în weekend

Caravana „Alege oaia!” ajunge la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii standurilor special amenajate pe esplanadă vor avea posibilitatea să descopere savoarea preparatelor din carne de oaie și a brânzeturilor. De la eveniment nu va lipsi părintele acestei campanii menite să revitalizeze creșterea și consumul de carne de oaie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, senator de Olt, și de alți oficiali din Guvernul României.
19 Iun 2018