Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A încercat să mituiască un polițist
09.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 280

Un bărbat din orașul Buftea a fost pus sub control judiciar de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. Acesta a încercat să mituiască un polițist de la Serviciul Rutier Slatina, care voia să îi ridice plăcuțele de înmatriculare întrucât nu avea asigurare.


 Pe 8 Martie, procurori ai secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de un bărbat, de 46 de ani din Buftea, pe o durată de 60 de zile, pentru infracţiunea de dare de mită.
„În fapt, s-a reţinut că, la data de 08.03.2018, inculpatul C.R.R. a fost oprit în trafic, pe raza mun. Slatina, de către un agent de poliţie din cadrul Biroului Rutier, iar în momentul în care i s-a comunicat că îi vor fi ridicate plăcuţele cu numărul de înmatriculare al autoturismului cu care se deplasa, întrucât nu avea o asigurare de răspundere civilă valabilă, a introdus o bancnotă de 100 lei în buzunarul uniformei de serviciu a agentului de poliţie, acesta refuzând primirea banilor”, se precizează în comunicatul Parchetului Olt.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018