Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Amendate” cu flori
08.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 950

„Vă oferim o floare și vă dorim o primăvară fără evenimente rutiere!”. Cu acest mesaj au fost întâmpinate, astăzi, șoferițele în trafic. Polițiștii de la Rutieră au reușit încă o dată să le surprindă plăcut pe doamnele aflate la volan.


 Ca si de 1 Martie, polițiștii de la Serviciul Rutier Olt au ieșit și astăzi, de Ziua Femeii, pe stradă, să le surprindă plăcut pe conducătoarele auto. Mai tinere sau mai în vârstă, șoferițe sau pietoni, toate femeile apărute în cale au fost oprite de poliție, pentru a primi o floare, un zâmbet și un sfat.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

A scăpat de viața de pe străzi

Homless-ul Slatinei, cel care umbla cu hainele murdare și netuns prin oraș, duce acum o viață normală. Are o masă și un pat cald, primește tratament și se află în grija personalului medical de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. El a scăpat de dormitul pe străzi datorită autorităților locale care s-au sesizat, iar bărbatul a fost internat în spital. Acum primește și o pensie, iar managerul Spitalului din Schitu, Sorin Brătoi, vrea să îl ajute să găsească o locuință socială.
07 Dec 2018