Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Amendate” cu flori
08.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 942

„Vă oferim o floare și vă dorim o primăvară fără evenimente rutiere!”. Cu acest mesaj au fost întâmpinate, astăzi, șoferițele în trafic. Polițiștii de la Rutieră au reușit încă o dată să le surprindă plăcut pe doamnele aflate la volan.


 Ca si de 1 Martie, polițiștii de la Serviciul Rutier Olt au ieșit și astăzi, de Ziua Femeii, pe stradă, să le surprindă plăcut pe conducătoarele auto. Mai tinere sau mai în vârstă, șoferițe sau pietoni, toate femeile apărute în cale au fost oprite de poliție, pentru a primi o floare, un zâmbet și un sfat.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018