Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Evaziune cu piese auto la Scornicești
06.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2025

89 de percheziții domiciliare au fost făcute în această dimineață în 23 de județe, printre care și Oltul, și în municipiul București. Polițiștii au descins la sediile unor societăți și la domiciliile unor persoane bănuite de evaziune fiscală în domeniul comerțului cu piese auto.


 Perchezițiile au fost făcute de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Argeș și cei ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş. Aceștia au mers la 89 de locuințe și sedii ale unor societăți comerciale din Olt, în orașul Scornicești, și alte 22 de județe din țară, dar și în municipiul București.
„Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală. Din cercetări au reieșit indicii că, din mai 2015 și până în prezent, reprezentanții legali ai unei societăți comerciale cu profil de activitate comerț cu piese auto ar fi omis în tot sau în parte să evidențieze în actele contabile ori în alte documente legale operaţiunile comerciale efectuate sau veniturile realizate”, se precizează în comunicatul Poliției Române.
Mai multe persoane au fost duse la audieri, la sediul Poliției din Argeș.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018