Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Crimă cu premeditare la Psihiatrie
05.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2594

Crimă urmată de sinucidere la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Un infirmier a omorât o asistentă, după care s-a sinucis. Totul s-a întâmplat în sala de tratamente, iar colegii acestora au cerut ajutorul pompierilor pentru a debloca ușa. Cei doi erau divorțați, iar cei din anturaj spun că aveau o relație de mai mult timp. Bărbatul a lăsat două bilete de adio, din care reiese că a premeditat totul. Vă avertizăm că urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional.


 Tragedia s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică. Infirmierul Gheorghe Ghenea, în vârstă de 56 de ani, și asistenta Ramona Cosmescu, de 46 de ani, s-au întâlnit în sala de tratament. În jurul orei 1:30, un coleg a auzit-o pe asistentă țipând, a încercat să intre să vadă ce se întâmplă și a constatat că ușa era încuiată. Au fost solicitați pompierii, care au deblocat ușa și i-au găsit pe cei doi întinși pe podea, într-o baltă de sânge.
Bărbatul a înjunghiat-o pe asistentă 18 ori, în zona gâtului și în spate, cu un cuțit. Apoi, el și-a aplicat 13 lovituri de cuțit. abdomen. Anchetatorii i-au găsit cuțitul în mână. Medicii legiști au efectuat astăzi necropsia. Cruzimea cu care bărbatul a ucis-o pe asistentă și apoi și-a luat viața i-a șocat până și pe legiști.

Cei doi aveau o relație de mai mult timp, iar reprezentanții Spitalului Slatina spun că erau doi angajați liniștiți, care nu au creat probleme.
Bărbatul a lăsat două bilete de adio.
„Această jigodie nenorocită mi-a distrus viaţa. Ea, în cârdăşie cu omul în care am avut cea mai mare încredere, ofiţer sub acoperire la DNA. M-au umilit în cel mai cumplit mod. Din această cauză am trecut la acest gest. Pentru mine era un calvar să mai trăiesc în halul ăsta. Am tot amânat din cauza la mama mea care o să sufere, dar nu mai puteam trăi”, a scris Gheorghe Ghenea.
Bărbatul a mai scris că asistenta și presupusul polițist i-ar fi cerut să elimine un medic și o asistentă.

„Ar fi multe de spus dar simt că mă sufoc şi nu pot să-mi duc planul la îndeplinire. (...) Trebuia să omor pe Mischie şi Alice dacă nu reuşeau ei să le bage la puşcărie. Bine că m-am prins la timp”, a mai scris Ghenea în biletul de adio.
Anchetatorii mai spun că infirmierul nu era cunoscut ca o persoană agresivă. Rudele celor doi au mers astăzi la Morga Spitalului Slatina, pentru a ridica sicriele cu trupurile neînsuflețite.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

A scăpat de viața de pe străzi

Homless-ul Slatinei, cel care umbla cu hainele murdare și netuns prin oraș, duce acum o viață normală. Are o masă și un pat cald, primește tratament și se află în grija personalului medical de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. El a scăpat de dormitul pe străzi datorită autorităților locale care s-au sesizat, iar bărbatul a fost internat în spital. Acum primește și o pensie, iar managerul Spitalului din Schitu, Sorin Brătoi, vrea să îl ajute să găsească o locuință socială.
07 Dec 2018