Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Angajații de la Psihiatrie, consiliați psihologic
05.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 615

Crima pasională de la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina a șocat o țară întreagă. Angajații de acolo vor primi consiliere psihologică, este decizia luată de conducerea unității medicale, pentru a depăși tragedia la care au fost martori în noaptea de sâmbătă spre duminică. Pacienții nu au fost afectați, spune managerul spitalului, Cătălin Rotea. Vă avertizăm că urmează informații care vă pot afecta emoțional.


 Cruzimea cu care infirmierul de la Secția de Psihiatrie a Spitalului din Slatina a omorât o asistentă și apoi s-a sinucis a șocat pe toată lumea. Colegii celor doi sunt traumatizați.
Managerul Spitalului Slatina, Cătălin Rotea, a dispus ca întreg personalul medical din tura respectivă să meargă acasă și să fie înlocuit, pentru ca actul medical să nu aibă de suferit.
Reprezentanții Spitalului Slatina spun că legea nu prevede testarea psihologică periodică a angajaților.
Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a dispus o anchetă la Spitalul din Slatina. Verificările au fost făcute de Direcţia de Sănătatea Publică Olt.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018