Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Angajații de la Psihiatrie, consiliați psihologic
05.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 623

Crima pasională de la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina a șocat o țară întreagă. Angajații de acolo vor primi consiliere psihologică, este decizia luată de conducerea unității medicale, pentru a depăși tragedia la care au fost martori în noaptea de sâmbătă spre duminică. Pacienții nu au fost afectați, spune managerul spitalului, Cătălin Rotea. Vă avertizăm că urmează informații care vă pot afecta emoțional.


 Cruzimea cu care infirmierul de la Secția de Psihiatrie a Spitalului din Slatina a omorât o asistentă și apoi s-a sinucis a șocat pe toată lumea. Colegii celor doi sunt traumatizați.
Managerul Spitalului Slatina, Cătălin Rotea, a dispus ca întreg personalul medical din tura respectivă să meargă acasă și să fie înlocuit, pentru ca actul medical să nu aibă de suferit.
Reprezentanții Spitalului Slatina spun că legea nu prevede testarea psihologică periodică a angajaților.
Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a dispus o anchetă la Spitalul din Slatina. Verificările au fost făcute de Direcţia de Sănătatea Publică Olt.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

A scăpat de viața de pe străzi

Homless-ul Slatinei, cel care umbla cu hainele murdare și netuns prin oraș, duce acum o viață normală. Are o masă și un pat cald, primește tratament și se află în grija personalului medical de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. El a scăpat de dormitul pe străzi datorită autorităților locale care s-au sesizat, iar bărbatul a fost internat în spital. Acum primește și o pensie, iar managerul Spitalului din Schitu, Sorin Brătoi, vrea să îl ajute să găsească o locuință socială.
07 Dec 2018