Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Angajații de la Psihiatrie, consiliați psihologic
05.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 602

Crima pasională de la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina a șocat o țară întreagă. Angajații de acolo vor primi consiliere psihologică, este decizia luată de conducerea unității medicale, pentru a depăși tragedia la care au fost martori în noaptea de sâmbătă spre duminică. Pacienții nu au fost afectați, spune managerul spitalului, Cătălin Rotea. Vă avertizăm că urmează informații care vă pot afecta emoțional.


 Cruzimea cu care infirmierul de la Secția de Psihiatrie a Spitalului din Slatina a omorât o asistentă și apoi s-a sinucis a șocat pe toată lumea. Colegii celor doi sunt traumatizați.
Managerul Spitalului Slatina, Cătălin Rotea, a dispus ca întreg personalul medical din tura respectivă să meargă acasă și să fie înlocuit, pentru ca actul medical să nu aibă de suferit.
Reprezentanții Spitalului Slatina spun că legea nu prevede testarea psihologică periodică a angajaților.
Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a dispus o anchetă la Spitalul din Slatina. Verificările au fost făcute de Direcţia de Sănătatea Publică Olt.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018