Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Percheziții la contrabandiști de alcool și țigări
22.02.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 361

Șapte percheziții domiciliare au avut loc, în această dimineață, în localitățile Piatra Olt, Caracal, Fărcașele și Redea, la persoane bănuite de contrabandă cu țigări și alcool. În urma descinderilor, polițiștii au ridicat mai multe bunuri, iar cinci persoane au fost duse la audieri.


 Perchezițiile au fost făcute de polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal. Încă de la primele ore ale dimineții, oamenii legii au descins la locuințele mai multor persoane din localitățile Caracal, Piatra Olt, Fărcașele și Redea. Acestea sunt bănuite că ar face contrabandă cu țigări și alcool în județul Olt, de mai mult timp.
Potrivit polițiștilor, țigările și alcoolul urmau să fie vândute la diferite persoane din Olt. O parte dintre suspecți au fost duși la poliție, pentru audieri.

La acțiune au participat peste 30 de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și Poliției orașului Caracal.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE