Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bani, țigări și o mașină, confiscate de poliție
20.02.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 855

Aproape 60.000 de țigarete, un autoturism, dar și bani au fost confiscate, ieri, de poliție, de la un bărbat din comuna Tătulești. Inițial, acesta a fost prins în trafic, în timp ce transporta ilegal țigări. Apoi, oamenii legii au descins la domiciliul lui, unde au găsit din nou țigări de contrabandă. Bărbatul este cercetat penal.


 Polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul celor din cadrul Secției de Poliție Rurală Perieți, au desfășurat, ieri, o acțiune pe raza comunei Valea Mare, având ca scop prevenirea și combaterea faptele ilicite. Oamenii legii au prins în trafic un tânăr care transporta țigări.
Țigările urmau să fie comercializate în mod ilegal pe raza județului Olt, spun polițiștii. Aceștia au mers și la locuința bărbatului, unde au găsit o altă cantitate de țigări.
Bărbatul s-a ales cu dosar penal și este cercetat pentru contrabandă cu țigări. Polițiștii urmează să stabilească de când se ocupa tânărul cu această activitate și care este prejudiciul total creat până în prezent.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE