Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Tânăra care și-a împușcat iubitul, la reconstituire
08.02.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1248

Tânăra din Slatina care și-a împușcat iubitul în cap a fost luată, ieri, de poliție din spital, unde se află internată, și dusă la apartamentul unde s-a întâmplat incidentul, pentru a participa la reconstituire. Fata le-a arătat anchetatorilor cum s-a petrecut totul, susținând că l-a împușcat accidental pe prietenul său, Bogdan Dumitrescu, ofițer la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Olt. Astăzi, tânăra a fost supusă unei noi intervenții chirurgicale, pentru grefă de piele.


Anchetatorii au făcut ieri reconstituirea în cazul polițistului Bogdan Dumitrescu, de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Olt. Ei au trecut mai întâi pe la Spitalul Județean de Urgență Slatina și au luat-o pe tânăra care l-a împușcat pe polițist în cap, în urmă cu o săptămână. Și ieri, aceasta le-a spus anchetatorilor ce a susținut de la început. Că l-a împușcat pe bărbat accidental. Glonțul a trecut prin mâna ei și prin capul iubitului, fiind găsit de anchetatori în încăpere. După reconstituire, fata fost dusă din nou la Spitalul din Slatina, unde se află internată. Medicii spun că starea sa de sănătate evoluează bine.
Tânăra va mai rămâne o perioadă internată în spital, spun cadrele medicale.
Polițistul Bogdan Dumitrescu este în continuare în stare gravă la Spitalul de Urgență din Craiova. El se află în comă indusă, a răspuns la stimuli de lumină, dar medicii sunt în continuare rezervați în privința șanselor de supraviețuire. Familia a cerut transferul polițistului la un spital din București, însă medicii de acolo nu și-au dat avizul.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

TMK-ARTROM scrie încă o poveste de succes

Protocol de gradul zero la TMK-ARTROM, la lansarea oficială a complexului de tratamente termice pentru țevi din oțel. Reprezentanții companiei au primit vizita unor oaspeți de seamă. Printre ei s-au aflat președintele Consiliului de Administrație al TMK, ambasadorul Federației Ruse la București, reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului, reprezentanții autorităților locale și centrale, parteneri comerciali, clienții și furnizorii companiei.
16 Feb 2018