Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Tânăra care și-a împușcat iubitul, la reconstituire
08.02.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1383

Tânăra din Slatina care și-a împușcat iubitul în cap a fost luată, ieri, de poliție din spital, unde se află internată, și dusă la apartamentul unde s-a întâmplat incidentul, pentru a participa la reconstituire. Fata le-a arătat anchetatorilor cum s-a petrecut totul, susținând că l-a împușcat accidental pe prietenul său, Bogdan Dumitrescu, ofițer la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Olt. Astăzi, tânăra a fost supusă unei noi intervenții chirurgicale, pentru grefă de piele.


Anchetatorii au făcut ieri reconstituirea în cazul polițistului Bogdan Dumitrescu, de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Olt. Ei au trecut mai întâi pe la Spitalul Județean de Urgență Slatina și au luat-o pe tânăra care l-a împușcat pe polițist în cap, în urmă cu o săptămână. Și ieri, aceasta le-a spus anchetatorilor ce a susținut de la început. Că l-a împușcat pe bărbat accidental. Glonțul a trecut prin mâna ei și prin capul iubitului, fiind găsit de anchetatori în încăpere. După reconstituire, fata fost dusă din nou la Spitalul din Slatina, unde se află internată. Medicii spun că starea sa de sănătate evoluează bine.
Tânăra va mai rămâne o perioadă internată în spital, spun cadrele medicale.
Polițistul Bogdan Dumitrescu este în continuare în stare gravă la Spitalul de Urgență din Craiova. El se află în comă indusă, a răspuns la stimuli de lumină, dar medicii sunt în continuare rezervați în privința șanselor de supraviețuire. Familia a cerut transferul polițistului la un spital din București, însă medicii de acolo nu și-au dat avizul.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018