Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Rețineri după perchezițiile de la firma Șpak
08.02.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2513

Trei persoane au fost reținute în urma perchezițiilor desfășurate, ieri dimineață, într-un dosar de evaziune fiscală cu produse din carne. Polițiștii au descins în șase locații din județele Olt, Dolj și Argeș. Au fost vizate societăți comerciale și persoane implicate în acest dosar. O percheziție a avut loc și la firma de mezeluri Șpak, din comuna Valea Mare. Administratorul și doi directori ai societății au fost reținuți de poliție.


 Cinci persoane au fost audiate, ieri, la Sediul Poliției din Argeș, în urma perchezițiilor desfășurate în județele Olt, Dolj și Argeș, într-un dosar de evaziune fiscală cu produse din carne. În urma audierilor, trei dintre persoanele vizate au fost reținute pentru 24 de ore. Toți trei sunt angajați ai firmei de mezeluri Șpak, din comuna Valea Mare. Potrivit reprezentanților Poliției Argeș, o parte dintre aceștia vor fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
„Din cercetări a reieșit că, în perioada august – noiembrie 2017, administratorii unei societăți comerciale, cu profil de activitate comerț cu produse din carne, ar fi omis în totalitate sau în parte să evidențieze în registrele contabile operațiunile comerciale efectuate”, se arată în comunicatul Poliției Române.
Prejudiciul creat depășește 450.000 de lei, reprezentând impozit pe profit și TVA.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018