Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Evaziune fiscală cu carne
07.02.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 754

Șase percheziții domiciliare au avut loc, în această dimineață, în județele Olt, Dolj si Argeș, într-un dosar de evaziune fiscală. Sunt vizate mai multe societăți și persoane care desfășoară comerț cu produse din carne. Prejudiciul creat se ridică la aproape jumătate de milion de lei.


 Perchezițiile au fost făcute de poliţiştii de la Inspectoratul de Poliție Județean Argeş și ai Direcției Operațiuni Speciale. Aceștia au descins la șase adrese, respectiv la locuințele unor persoane şi sediile unor societăţi comerciale din judeţele Olt, Argeş și Dolj. În Olt au fost făcute trei dintre percheziții, două la Slatina și una în comuna Valea Mare.
„Din cercetări a reieșit că, în perioada august – noiembrie 2017, administratorii unei societăți comerciale, cu profil de activitate comerț cu produse din carne, ar fi omis în totalitate sau în parte să evidențieze în registrele contabile operațiunile comerciale efectuate”, se arată în comunicatul Poliției Române.
Prejudiciul creat depășește 450.000 de lei, reprezentând impozit pe profit și TVA. Mai multe persoane au fost duse la audieri, la sediul Poliței Argeș.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE