Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Evaziune fiscală cu carne
07.02.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 736

Șase percheziții domiciliare au avut loc, în această dimineață, în județele Olt, Dolj si Argeș, într-un dosar de evaziune fiscală. Sunt vizate mai multe societăți și persoane care desfășoară comerț cu produse din carne. Prejudiciul creat se ridică la aproape jumătate de milion de lei.


 Perchezițiile au fost făcute de poliţiştii de la Inspectoratul de Poliție Județean Argeş și ai Direcției Operațiuni Speciale. Aceștia au descins la șase adrese, respectiv la locuințele unor persoane şi sediile unor societăţi comerciale din judeţele Olt, Argeş și Dolj. În Olt au fost făcute trei dintre percheziții, două la Slatina și una în comuna Valea Mare.
„Din cercetări a reieșit că, în perioada august – noiembrie 2017, administratorii unei societăți comerciale, cu profil de activitate comerț cu produse din carne, ar fi omis în totalitate sau în parte să evidențieze în registrele contabile operațiunile comerciale efectuate”, se arată în comunicatul Poliției Române.
Prejudiciul creat depășește 450.000 de lei, reprezentând impozit pe profit și TVA. Mai multe persoane au fost duse la audieri, la sediul Poliței Argeș.

 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018