Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Accidentat grav pe trecerea de pietoni
06.02.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2130

Doi pietoni au fost accidentați aseară de un autoturism, chiar pe trecere, în cartierul Steaua din Slatina. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu i-a văzut, pentru că nu a dezaburit geamurile mașinii. Unul dintre bărbați a fost rănit ușor, celălalt însă se află în stare gravă și este internat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.


 Șoferul care a provocat accidentul plecase de la serviciu și se grăbea să ajungă acasă. În cartierul Steaua, la o trecere de pietoni, nu a acordat prioritate și a lovit în plin două persoane care traversau strada.
Victimele au 41, respectiv 50 de ani, și au fost transportate cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Una dintre acestea se află în stare mai gravă, spun medicii. Șoferul este cercetat de poliție.
Un alt accident de circulație a mai avut loc aseară, tot în Slatina, lângă o benzinărie aflată pe strada Crișan. Un șofer care pleca după ce alimentase nu a acordat prioritate unui autoturism care circula regulamentar și coliziunea nu a putut fi evitată. Șoferul care circula regulamentar a fost rănit, fără a rămâne internat în spital.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018