Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Accidentat grav pe trecerea de pietoni
06.02.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2078

Doi pietoni au fost accidentați aseară de un autoturism, chiar pe trecere, în cartierul Steaua din Slatina. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu i-a văzut, pentru că nu a dezaburit geamurile mașinii. Unul dintre bărbați a fost rănit ușor, celălalt însă se află în stare gravă și este internat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.


 Șoferul care a provocat accidentul plecase de la serviciu și se grăbea să ajungă acasă. În cartierul Steaua, la o trecere de pietoni, nu a acordat prioritate și a lovit în plin două persoane care traversau strada.
Victimele au 41, respectiv 50 de ani, și au fost transportate cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Una dintre acestea se află în stare mai gravă, spun medicii. Șoferul este cercetat de poliție.
Un alt accident de circulație a mai avut loc aseară, tot în Slatina, lângă o benzinărie aflată pe strada Crișan. Un șofer care pleca după ce alimentase nu a acordat prioritate unui autoturism care circula regulamentar și coliziunea nu a putut fi evitată. Șoferul care circula regulamentar a fost rănit, fără a rămâne internat în spital.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

TMK-ARTROM scrie încă o poveste de succes

Protocol de gradul zero la TMK-ARTROM, la lansarea oficială a complexului de tratamente termice pentru țevi din oțel. Reprezentanții companiei au primit vizita unor oaspeți de seamă. Printre ei s-au aflat președintele Consiliului de Administrație al TMK, ambasadorul Federației Ruse la București, reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului, reprezentanții autorităților locale și centrale, parteneri comerciali, clienții și furnizorii companiei.
16 Feb 2018