Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Accidentat grav pe trecerea de pietoni
06.02.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2197

Doi pietoni au fost accidentați aseară de un autoturism, chiar pe trecere, în cartierul Steaua din Slatina. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu i-a văzut, pentru că nu a dezaburit geamurile mașinii. Unul dintre bărbați a fost rănit ușor, celălalt însă se află în stare gravă și este internat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.


 Șoferul care a provocat accidentul plecase de la serviciu și se grăbea să ajungă acasă. În cartierul Steaua, la o trecere de pietoni, nu a acordat prioritate și a lovit în plin două persoane care traversau strada.
Victimele au 41, respectiv 50 de ani, și au fost transportate cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Una dintre acestea se află în stare mai gravă, spun medicii. Șoferul este cercetat de poliție.
Un alt accident de circulație a mai avut loc aseară, tot în Slatina, lângă o benzinărie aflată pe strada Crișan. Un șofer care pleca după ce alimentase nu a acordat prioritate unui autoturism care circula regulamentar și coliziunea nu a putut fi evitată. Șoferul care circula regulamentar a fost rănit, fără a rămâne internat în spital.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019