Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Pericol de accidente pe Vintilă Vodă
02.02.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 790

Patru tineri au intrat cu autoturismul în zidul unei case și au distrus o conductă de gaz. Accidentul s-a întâmplat aseară, pe strada Vintilă Vodă, din Slatina. O tânără a ajuns la spital, dar medicii spun că este în stare stabilă. La fața locului a ajuns și o echipă de la societatea de distribuție a gazelor, care a oprit alimentarea întrucât exista riscul producerii unei explozii. Cu o noapte în urmă, un alt accident de circulație s-a produs exact în același loc.


 Accidentul s-a întâmplat, aseară, pe strada Vintilă Vodă, din Slatina. Autoturismul se afla în urcare, când șoferul, un tânăr în vârstă de 19 ani, a pierdut controlul direcției, a intrat pe contrasens și s-a oprit într-o casă.
Joi noaptea, un alt accident de circulație s-a produs exact în același loc.
În acel imobil nu locuiește nimeni, însă proprietarul a fost nevoit să repare gardul în repetate rânduri, după ce mai mulți șoferi i l-au distrus cu mașinile. În urma evenimentului de aseară, polițiștii vor să ia măsuri. Șeful Poliției Rutiere Slatina, inspectorul șef Cristian Tița, a declarat pentru Olt Tv că acea zonă este periculoasă având în vedere succesiunea de curbe în pantă, astfel că vrea să propună scăderea limitei de viteză de la 50 de kilometri la oră, cât este acum, la 30. Totodată, începând de astăzi, polițiștii vor acționa acolo cu un aparat radar, întrucât șoferii circulă cu viteză.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018