Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pericol de accidente pe Vintilă Vodă
02.02.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 806

Patru tineri au intrat cu autoturismul în zidul unei case și au distrus o conductă de gaz. Accidentul s-a întâmplat aseară, pe strada Vintilă Vodă, din Slatina. O tânără a ajuns la spital, dar medicii spun că este în stare stabilă. La fața locului a ajuns și o echipă de la societatea de distribuție a gazelor, care a oprit alimentarea întrucât exista riscul producerii unei explozii. Cu o noapte în urmă, un alt accident de circulație s-a produs exact în același loc.


 Accidentul s-a întâmplat, aseară, pe strada Vintilă Vodă, din Slatina. Autoturismul se afla în urcare, când șoferul, un tânăr în vârstă de 19 ani, a pierdut controlul direcției, a intrat pe contrasens și s-a oprit într-o casă.
Joi noaptea, un alt accident de circulație s-a produs exact în același loc.
În acel imobil nu locuiește nimeni, însă proprietarul a fost nevoit să repare gardul în repetate rânduri, după ce mai mulți șoferi i l-au distrus cu mașinile. În urma evenimentului de aseară, polițiștii vor să ia măsuri. Șeful Poliției Rutiere Slatina, inspectorul șef Cristian Tița, a declarat pentru Olt Tv că acea zonă este periculoasă având în vedere succesiunea de curbe în pantă, astfel că vrea să propună scăderea limitei de viteză de la 50 de kilometri la oră, cât este acum, la 30. Totodată, începând de astăzi, polițiștii vor acționa acolo cu un aparat radar, întrucât șoferii circulă cu viteză.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE