Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Încăierare sângeroasă la Găneasa
02.02.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1872

Încăierare sângeroasă în satul Izvoru, din comuna Găneasa. O mamă și fiul său au fost bătuți cu bestialitate de un localnic. În încăierare a fost rănit și agresorul, care a fost înțepat cu cuțitul în zona feței. Toate cele trei victime au ajuns la spital. Cazul a fost preluat de poliție.


 Scandalul din satul Izvoru s-a petrecut aseară. O femeie și fiul său au fost bătuți în plină stradă de un localnic. De față au fost mai mulți martori, care au filmat cu telefonul mobil și au postat apoi imaginile pe rețeaua de socializare.
Cele două victime au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.
La scurt timp, și agresorul a ajuns tot la Spitalul din Slatina, pentru a primi îngrijiri medicale.
Potrivit cadrelor medicale, tânărul se află în stare stabilă. Polițiștii au deschis o anchetă și fac cercetări pentru încăierare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

TMK-ARTROM scrie încă o poveste de succes

Protocol de gradul zero la TMK-ARTROM, la lansarea oficială a complexului de tratamente termice pentru țevi din oțel. Reprezentanții companiei au primit vizita unor oaspeți de seamă. Printre ei s-au aflat președintele Consiliului de Administrație al TMK, ambasadorul Federației Ruse la București, reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului, reprezentanții autorităților locale și centrale, parteneri comerciali, clienții și furnizorii companiei.
16 Feb 2018