Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Încăierare sângeroasă la Găneasa
02.02.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1893

Încăierare sângeroasă în satul Izvoru, din comuna Găneasa. O mamă și fiul său au fost bătuți cu bestialitate de un localnic. În încăierare a fost rănit și agresorul, care a fost înțepat cu cuțitul în zona feței. Toate cele trei victime au ajuns la spital. Cazul a fost preluat de poliție.


 Scandalul din satul Izvoru s-a petrecut aseară. O femeie și fiul său au fost bătuți în plină stradă de un localnic. De față au fost mai mulți martori, care au filmat cu telefonul mobil și au postat apoi imaginile pe rețeaua de socializare.
Cele două victime au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.
La scurt timp, și agresorul a ajuns tot la Spitalul din Slatina, pentru a primi îngrijiri medicale.
Potrivit cadrelor medicale, tânărul se află în stare stabilă. Polițiștii au deschis o anchetă și fac cercetări pentru încăierare.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018