Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Cu mașina în garduri
01.02.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1665

Accident spectaculos, noaptea trecută, în Slatina, pe strada Vintilă Vodă. Un șofer a distrus cu mașina gardul unei locuințe și s-a oprit în altul. După accident, conducătorul auto a fugit de la fața locului. Polițiștii i-au găsit actele de identitate în autoturism și au luat legătura cu el, invitându-l să dea declarație.


 Autoturismul, serios avariat în partea din față, a fost ridicat de agenții de la Rutieră și dus la Poliția municipiului Slatina. Șoferul va scăpa fără amendă, dar va trebui să plătească pagubele provocate. Locuitorii din zonă spun că gardul distrus de autoturism a fost stricat în mai multe rânduri, tot în urma unor accidente.

 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018