Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Cu mașina în garduri
01.02.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1655

Accident spectaculos, noaptea trecută, în Slatina, pe strada Vintilă Vodă. Un șofer a distrus cu mașina gardul unei locuințe și s-a oprit în altul. După accident, conducătorul auto a fugit de la fața locului. Polițiștii i-au găsit actele de identitate în autoturism și au luat legătura cu el, invitându-l să dea declarație.


 Autoturismul, serios avariat în partea din față, a fost ridicat de agenții de la Rutieră și dus la Poliția municipiului Slatina. Șoferul va scăpa fără amendă, dar va trebui să plătească pagubele provocate. Locuitorii din zonă spun că gardul distrus de autoturism a fost stricat în mai multe rânduri, tot în urma unor accidente.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

TMK-ARTROM scrie încă o poveste de succes

Protocol de gradul zero la TMK-ARTROM, la lansarea oficială a complexului de tratamente termice pentru țevi din oțel. Reprezentanții companiei au primit vizita unor oaspeți de seamă. Printre ei s-au aflat președintele Consiliului de Administrație al TMK, ambasadorul Federației Ruse la București, reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului, reprezentanții autorităților locale și centrale, parteneri comerciali, clienții și furnizorii companiei.
16 Feb 2018