Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Recunoștință, lacrimi și emoții la Gala Superlativelor
22.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1050

Slatina se mândrește cu oameni de mare valoare, care fac performanță în domeniile lor de activitate și care duc numele orașului pe cele mai înalte trepte ale lumii. Gala Superlativelor de ieri seară le-a fost dedicată lor, personalităților și cetățenilor de onoare ai Slatinei. Manageri de top au primit cheia orașului, pentru aportul important pe care companiile lor îl aduc an de an la bugetul local. Medici, manageri, oameni de cultură, militari, cu toții au fost aplaudați și apreciați de o sală întreagă, iar prezența lor pe scenă a stârnit valuri de emoție și râuri de lacrimi în rândul spectatorilor.


 Gala Superlativelor a reunit și în acest an, pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu”, slătineni de top. Cu muncă și dăruire, au reușit ceea ce mulți au crezut că este imposibil. Autoritățile au remarcat performanțele lor și i-au premiat. Monica Davidescu și Aurelian Temișan au fost prezentatorii evenimentului în cadrul căruia primarul Emil Moț și viceprimarii Gigi Vîlceleanu și Claudiu Stăncioiu le-au înmânat premiile. Ion Pârvulescu, antrenorul din mâna căruia au ieșit fotbaliști cu renume internațional, a fost distins de Primăria Slatina pentru promovarea acestui sport în rândul tinerilor.
Șapte medici: un anestezist, doi ortopezi și patru specialiști în chirurgie maxilo-facială de la Spitalul Slatina au fost premiați pentru curajul și priceperea lor. Au reușit intervenții chirurgicale în premieră pentru viața medicală a orașului.
Personalitățile anului la Gala Superlativelor 2018 au fost Aurelia Grosu, doctor în istorie, pentru realizarea filmului documentar „Vârstele Slatinei”, sportivul Vlad Tănase, pentru finalizarea, în 2017, a două celebre competiții sportive de anduranță: triplu IronMan – „The Brutal Extreme” și „Enduroman” și directorul general al fabricii de anvelope Pirelli, Wolfgang Meier, pentru rezultatele economice obținute de compania pe care o conduce în cursul anului 2017 și pentru continuarea planurilor de extindere a fabricii de la Slatina.
Distincțiile de „Cetățeni de onoare” au revenit locotenent colonelului Nicolae Grigore și caporalului Eugen Pătru, slătineni răniți în teatrele de luptă din Afganistan. Anul trecut, cei doi au reușit performanțe remarcabile în celebra competiție Invictus, dar și în alte întreceri sportive. Momentul în care au fost invitați pe scenă să își ridice premiile a fost cel mai emoționant din Gala Superlativelor. Oamenii i-au aplaudat, în picioare, cu lacrimi în ochi, pentru curajul și devotamentul lor.
Și pentru organizatori, Gala Superlativelor a fost un eveniment încărcat de emoție.
Pe scena Galei Superlativelor au urcat să își ridice premiile și reprezentanți ai fabricilor de pe platforma industrială a Slatinei, ai unor instituții publice și organizații non-guvernamentale care s-au remarcat pe parcursul anului trecut. Seara a fost presărată și cu momente artistice. Fetele de la Hypnotique și Marcel Pavel au cântat pentru participanți.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE