Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Momente memorabile la Școala de Poliție
22.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 198

Școala de Poliție din Slatina a organizat astăzi Simpozionul interjudeţean „Momente memorabile în istoria poporului român 24 Ianuarie 1859”. Evenimentul a fost organizat în cadrul activităţilor premergătoare sărbătoririi Zilei Unirii Principatelor Române.


 Manifestările s-au desfășurat în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Olt, Şcolile Gimnaziale Vlaicu Vodă şi Constantin Brâncoveanu, precum şi instituţiile de cultură din municipiul Slatina. Simpozionul a fost completat cu momente artistice legate de tema evenimentului, în interpretarea elevilor slătineni.

 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înjunghiat în inimă, în fața discotecii

Încăierare sângeroasă, duminică dimineață, la discoteca din comuna Movileni. Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat în inimă, în urma unui scandal care a pornit de la o fată. Victima se află în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Satina, iar agresorul a fost reținut de poliție. Bărbatul a mai avut probleme cu legea și în trecut, tot pentru fapte cu violență. Acum el riscă până la 20 de ani de închisoare. În această după-amiază, magistrații Tribunalului Olt au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.
14 Mai 2018