Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Holograf - spectacol extraordinar de Zilele Slatinei
22.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 393

Mii de slătineni au participat, sâmbătă, la spectacolul incendiar susținut de Holograf și Amna pe Esplanadă, cu ocazia sărbătoririi Zilelor Slatinei. Dacă Holograf a mai concertat la Slatina, Amna a urcat pentru prima dată pe scenă, în orașul natal. Publicul a cântat și a dansat alături de artiștii îndrăgiți și a transmis Slatinei cele mai frumoase urări, la ceas aniversar.


 A fost o seară explozivă, sâmbătă, în prima zi din manifestările dedicate celor 650 de ani de existență a Slatinei. Sute de pompieri, jandarmi și polițiști locali au defilat cu torțe pe străzile Slatinei. Parada s-a încheiat pe Esplanadă.
A urmat concertul suținut de trupa Holograf și Amna. Chiar dacă a fost frig și a plouat, slătinenii au venit în număr mare să-i vadă pe artiștii preferați.
Pentru Amna, momentul a fost unul inedit. Slătineanca s-a aflat pentru prima dată pe scenă în orașul său natal. În public s-a aflat și familia artistei.
Printre slătineni s-a aflat la spectacol și o familie din Orșova.
Au fost două ore de show, la finalul cărora artiștii au spus că vor să revină la Slatina.
Seara s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Investiții pentru micii școlari, la Minulescu

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.
20 Feb 2018