Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Holograf - spectacol extraordinar de Zilele Slatinei
22.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 402

Mii de slătineni au participat, sâmbătă, la spectacolul incendiar susținut de Holograf și Amna pe Esplanadă, cu ocazia sărbătoririi Zilelor Slatinei. Dacă Holograf a mai concertat la Slatina, Amna a urcat pentru prima dată pe scenă, în orașul natal. Publicul a cântat și a dansat alături de artiștii îndrăgiți și a transmis Slatinei cele mai frumoase urări, la ceas aniversar.


 A fost o seară explozivă, sâmbătă, în prima zi din manifestările dedicate celor 650 de ani de existență a Slatinei. Sute de pompieri, jandarmi și polițiști locali au defilat cu torțe pe străzile Slatinei. Parada s-a încheiat pe Esplanadă.
A urmat concertul suținut de trupa Holograf și Amna. Chiar dacă a fost frig și a plouat, slătinenii au venit în număr mare să-i vadă pe artiștii preferați.
Pentru Amna, momentul a fost unul inedit. Slătineanca s-a aflat pentru prima dată pe scenă în orașul său natal. În public s-a aflat și familia artistei.
Printre slătineni s-a aflat la spectacol și o familie din Orșova.
Au fost două ore de show, la finalul cărora artiștii au spus că vor să revină la Slatina.
Seara s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înjunghiat în inimă, în fața discotecii

Încăierare sângeroasă, duminică dimineață, la discoteca din comuna Movileni. Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat în inimă, în urma unui scandal care a pornit de la o fată. Victima se află în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Satina, iar agresorul a fost reținut de poliție. Bărbatul a mai avut probleme cu legea și în trecut, tot pentru fapte cu violență. Acum el riscă până la 20 de ani de închisoare. În această după-amiază, magistrații Tribunalului Olt au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.
14 Mai 2018