Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Cazul Găneasa: După gratii, pentru agresiune sexuală
22.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1234

Bărbatul de 47 de ani, din comuna Izvoarele, care ar fi agresat sexual o elevă de 14 ani, din Găneasa, se află după gratii. Magistrații Judecătoriei Slatina au emis, sâmbătă seară, mandat de arestare preventivă pe numele lui, pentru o perioadă de 30 de zile.


 Incidentul s-ar fi petrecut joi dimineață, în curtea Școlii din satul Dranovățu al comunei Găneasa. Eleva a reclamat că bărbatul a luat-o în brațe, a încercat să o sărute și a pipăit-o în zonele intime. Fata a anunțat conducerea școlii, iar bărbatul, angajat la Aceti Slatina, a fost reținut de poliție. Eleva este consiliată acum de un psiholog din cadrul Protecției Copilului Olt. Părinții săi sunt divorțați, iar aceasta se află în grija bunicilor materni.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Investiții pentru micii școlari, la Minulescu

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.
20 Feb 2018