Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
„Foc de artificii” cu dosare penale
09.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 386

Peste 1.000 de kilograme de obiecte pirotehnice confiscate și 30 de dosare penale întocmite de poliție și jandarmi. Este bilanțul acțiunii „Foc de artificii”, desfășurată în perioada sărbătorilor. Oltul se află printre județele fruntașe la confiscarea de obiecte pirotehnice, spun reprezentanții Poliției Olt.


 În acest sezon, polițiștii au efectuat 84 de acţiuni și controale în complexe, pieţe şi alte obiective și au verificat activitatea a 19 societăți comerciale autorizate să comercializeze articole pirotehnice sau să execute focuri de artificii.
Controalele au vizat modul în care sunt respectate prevederile legislaţiei în vigoare de societăţile comerciale autorizate, care desfăşoară operaţiuni cu articole pirotehnice, precum şi identificarea și sancționarea persoanelor fizice și juridice neautorizate, care comercializează ambulant articole pirotehnice. La Slatina, polițiștii au capturat cea mai mare cantitate de obiecte pirotehnice.
Petardele de orice fel sunt interzise la vânzare în România. Acestea sunt aduse din China și Cehia, unde compercializarea lor este liberă, spun polițiștii. Și jandarmii au prins mai multe persoane care vindeau petarde.
Reprezenții IPJ spun că Oltul se află printre județele cu cea mai mare captură de obiecte pirotehnice. Acestea au fost depozitate în camera de corpuri delicte din cadrul Poliției și urmează să fie distruse.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Gest impresionant al polițiștilor de la Rutieră

Ajutor nesperat pentru o familie cu patru copii, din comuna Milcov, căreia i-a ars casa în urma unui incendiu. Polițiștii de la Biroul Rutier Slatina s-au mobilizat, au strâns bani și au cumpărat alimente, dulciuri și haine pentru familia greu încercată. Cei patru copii și părinții lor au rămas doar cu hainele de pe ei, iar acum locuiesc într-o încăpere amenajată în gospodărie, până când vor reuși să își repara casa.
19 Apr 2018

Atenție la ITP, sancțiuni drastice din 20 mai!

Zeci de șoferi sunt prinși de poliție în fiecare lună circulând cu Inspecția Tehnică Periodică expirată. Un lucru extrem de grav, o spun polițiștii, dar și șoferii. O înăsprire a legii ar putea stopa acest lucru, sunt de părere și unii, și alții. În prezent, circulația fără ITP este contravenție și se sancționează cu amendă de 2.000 de lei, plus reținerea certificatului de înmatriculare. Însă din 20 mai, sancțiunile se vor înăspri.
20 Apr 2018