Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Sute de sancțiuni în trafic, de Revelion
03.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 548

Sute de amenzi au fost aplicate de poliție în județul Olt, în urma controalelor desfășurate în perioada 29 decembrie - 01 ianuarie. Oamenii legii au acționat cu efective mărite în trafic, au intervenit la scandaluri, furturi și alte infracțiuni care au avut loc în aceste zile.


Au fost aplicate 214 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 57.990 de lei. Au fost reținute și zece permise de conducere, iar mai mulți șoferi au fost prinși băuți la volan. La Strejești, un tânăr băut care a încercat să evite cu mașina un câine, a intrat într-un alt autoturism.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Sancțiuni în perioada de prohibiție

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.
13 Apr 2018