Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Carambol la Caracal
03.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2112

Trei autoturisme, dintre care unul parcat, au fost implicate într-un accident de circulație petrecut, ieri, în orașul Caracal. Șoferul uneia dintre mașini, un bărbat de 47 de ani, a rămas încarcerat și a fost scos de pompieri dintre fiarele contorsionate.


Potrivit polițiștilor, el nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga și a intrat în coliziune cu o mașină care îl depășea, după care a lovit un alt autoturism parcat. Una dintre mașini s-a răsturnat în urma accidentului. Bărbatul rănit a fost internat la Spitalul municipal Craiova. Poliția continuă cercetările în acest caz.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Sancțiuni în perioada de prohibiție

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.
13 Apr 2018