Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fost sportiv, găsit spânzurat în Pădurea Strehareți
05.12.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1588

Un tânăr de 18 ani, fost luptător la Liceul cu Program Sportiv Slatina, a fost găsit spânzurat, în această dimineață, în Pădurea Strehareți din Slatina. Alin Cîrstea era din Valea Mare, iar familia îl dăduse dispărut chiar în această dimineață, după ce noaptea trecută el nu a mai ajuns acasă. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, băiatul, un împătimit al jocurilor de noroc, pierduse recent o sumă mare la păcănele. Asupra sa nu a fost găsit nici un bilet de adio. Vă avertizăm că urmează informații și imagini cu un puternic impact emoțional!


 Descoperire șocantă în această dimineață în Pădurea Strehareți. O patrulă a Poliției Locale a găsit un tânăr care, după primele cercetări efectuate de criminaliști, se spânzurase. Ionuț Alin Cîrstea împlinise 18 ani în ianuarie. Băiatul era din satul Turia, comuna Valea Mare. Anchetatorii au găsit asupra lui telefonul mobil, suma de 40 de lei, carduri, dar și un contract de amanet în valoare de 2.000 de lei. Tânărul, pasionat al jocurilor de noroc, plecase de acasă cu bijuteriile familiei, pe care le amanetase, spun surse din Poliție. El ar fi pierdut o sumă mare la jocurile de noroc, iar familia îl dăduse dispărut după ce noaptea trecută nu a apărut acasă.
Alin Cîrstea este fost luptător al Liceului cu Program Sportiv Slatina. Anul trecut a fost medaliat la Campionatul Național Liga Juniorilor, unde a participat cu echipa. Fostul său antrenor, Constantin Scuturiciu, a fost șocat la aflarea veștii.
Tânărul locuia în satul Turia al comunei Valea Mare, cu fratele mai mare și mama lor. Tatăl se afla plecat la muncă în străinătate.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE