Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Slatina, sub lumina magică a Sărbătorilor
04.12.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 598

Ziua României a fost și ziua în care Slatina a dat startul distracției de Sărbători. Ducu Bertzi a deschis târgul de Crăciun, iar primarul Slatinei, Emil Moț, ajutat de fiul său, a aprins luminile festive. Slătinenii s-au bucurat, alături de autorități, de acest moment special, care aduce spiritul Crăciunului în oraș.


 Au fost momente de bucurie pentru slătinenii de toate vârstele, vineri seara, când s-a deschis Târgul de Crăciun și
s-au aprins luminile de sărbători. Primarul Emil Moț a avut ajutor de nădejde, atunci când a apăsat butonul magic al distracției.
Pe lângă atmosfera frumoasă de pe Esplanadă, autoritățile promit o lună încărcată de activități artistice specifice Sărbătorilor.
Ducu Bertzi a venit la Slatina, vineri seara, să aducă, în colindele sale, magia Sărbătorilor de iarnă și să le spună tuturor „La mulți ani, România!”.
Chiar dacă a fost vreme rea și a plouat toată seara, slătinenii s-au bucurat din plin de spectacol, dar și de decorul de iarnă din centrul orașului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Investiții pentru micii școlari, la Minulescu

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.
20 Feb 2018