Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Slatina, sub lumina magică a Sărbătorilor
04.12.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 604

Ziua României a fost și ziua în care Slatina a dat startul distracției de Sărbători. Ducu Bertzi a deschis târgul de Crăciun, iar primarul Slatinei, Emil Moț, ajutat de fiul său, a aprins luminile festive. Slătinenii s-au bucurat, alături de autorități, de acest moment special, care aduce spiritul Crăciunului în oraș.


 Au fost momente de bucurie pentru slătinenii de toate vârstele, vineri seara, când s-a deschis Târgul de Crăciun și
s-au aprins luminile de sărbători. Primarul Emil Moț a avut ajutor de nădejde, atunci când a apăsat butonul magic al distracției.
Pe lângă atmosfera frumoasă de pe Esplanadă, autoritățile promit o lună încărcată de activități artistice specifice Sărbătorilor.
Ducu Bertzi a venit la Slatina, vineri seara, să aducă, în colindele sale, magia Sărbătorilor de iarnă și să le spună tuturor „La mulți ani, România!”.
Chiar dacă a fost vreme rea și a plouat toată seara, slătinenii s-au bucurat din plin de spectacol, dar și de decorul de iarnă din centrul orașului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018

Planuri pentru Baza sportivă de la Școala 5

Baza sportivă de lângă Școala 5 ar putea redeveni locul în care copiii și tinerii din Slatina să joace fotbal, cum jucau cu ani în urmă. Terenul și tribunele, lăsate în paragină, aparțin Ministerului Tineretului și Sportului, dar municipalitatea speră într-o schimbare a legislației, care să permită preluarea acestor baze. La Slatina, primăria vrea să refacă terenul și tribunele, după ce va amenaja sub ele o parcare.
23 Mai 2018