Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Slatina, sub lumina magică a Sărbătorilor
04.12.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 579

Ziua României a fost și ziua în care Slatina a dat startul distracției de Sărbători. Ducu Bertzi a deschis târgul de Crăciun, iar primarul Slatinei, Emil Moț, ajutat de fiul său, a aprins luminile festive. Slătinenii s-au bucurat, alături de autorități, de acest moment special, care aduce spiritul Crăciunului în oraș.


 Au fost momente de bucurie pentru slătinenii de toate vârstele, vineri seara, când s-a deschis Târgul de Crăciun și
s-au aprins luminile de sărbători. Primarul Emil Moț a avut ajutor de nădejde, atunci când a apăsat butonul magic al distracției.
Pe lângă atmosfera frumoasă de pe Esplanadă, autoritățile promit o lună încărcată de activități artistice specifice Sărbătorilor.
Ducu Bertzi a venit la Slatina, vineri seara, să aducă, în colindele sale, magia Sărbătorilor de iarnă și să le spună tuturor „La mulți ani, România!”.
Chiar dacă a fost vreme rea și a plouat toată seara, slătinenii s-au bucurat din plin de spectacol, dar și de decorul de iarnă din centrul orașului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Dan Mihai și-a riscat viața pentru o altă viață

O tânără de 18 ani a fost salvată, sâmbătă, de la înec de un membru al Clubului Slatina Running, care se afla la alergat în zonă. Acesta a fost felicitat și premiat, astăzi, de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în cadrul unei ședințe festive. Tânăra, cunoscută cu afecțiuni psihice, este acum internată în spital și se află în afara oricărui pericol. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional.
11 Dec 2017