Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Slatina: Paradă spectaculoasă de Ziua României
04.12.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 631

Ziua României a fost sărbătorită cu mare fast, vineri, la Slatina. Chiar dacă vremea nu a fost deloc prietenoasă, autoritățile s-au mobilizat, iar manifestările dedicate evenimentului i-au impresionat pe cei prezenți. Moment mult așteptat, defilarea a fost cea mai spectaculoasă din ultimi ani. Pe străzile Slatinei au defilat TAB-uri și mașini de armată. Cu mic cu mare, slătinenii au îndurat ploaia și frigul, pentru a participa la eveniment.


 Un 1 Decembrie special la Slatina. În ciuda vremii mohorâte, autoritățile, poliția și armata au sărbătorit evenimentul, în centrul orașului.
Prefectul a transmis mesajul premierului Mihai Tudose, iar șeful Jandarmeriei Olt pe cel al ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan.
Coroane de flori au fost depuse la statuia Domnitorului Alexandru Ioan Cuza.
Slătinenii au putut vedea cea mai frumoasă paradă, organizată în ultimii ani, la Slatina. Numeroase mașini de intervenție, dar și TAB-uri și mașini de armată au defilat pe bulevard.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Construcții noi pe terenul unității militare

Un ansamblu de locuințe, o creșă și o grădiniță sunt imobilele pe care municipalitatea vrea să le construiască pe terenul fostei unități militare, intrat recent în patrimoniul Slatinei. Autoritățile sunt în discuții cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, în vederea contractării unui împrumut, pentru ridicarea blocurilor. Clădirile pentru creșă și grădiniță vor fi construite din temelii, tot de Primăria Slatina.
12 Feb 2018