Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Slatina: Paradă spectaculoasă de Ziua României
04.12.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 646

Ziua României a fost sărbătorită cu mare fast, vineri, la Slatina. Chiar dacă vremea nu a fost deloc prietenoasă, autoritățile s-au mobilizat, iar manifestările dedicate evenimentului i-au impresionat pe cei prezenți. Moment mult așteptat, defilarea a fost cea mai spectaculoasă din ultimi ani. Pe străzile Slatinei au defilat TAB-uri și mașini de armată. Cu mic cu mare, slătinenii au îndurat ploaia și frigul, pentru a participa la eveniment.


 Un 1 Decembrie special la Slatina. În ciuda vremii mohorâte, autoritățile, poliția și armata au sărbătorit evenimentul, în centrul orașului.
Prefectul a transmis mesajul premierului Mihai Tudose, iar șeful Jandarmeriei Olt pe cel al ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan.
Coroane de flori au fost depuse la statuia Domnitorului Alexandru Ioan Cuza.
Slătinenii au putut vedea cea mai frumoasă paradă, organizată în ultimii ani, la Slatina. Numeroase mașini de intervenție, dar și TAB-uri și mașini de armată au defilat pe bulevard.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înjunghiat în inimă, în fața discotecii

Încăierare sângeroasă, duminică dimineață, la discoteca din comuna Movileni. Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat în inimă, în urma unui scandal care a pornit de la o fată. Victima se află în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Satina, iar agresorul a fost reținut de poliție. Bărbatul a mai avut probleme cu legea și în trecut, tot pentru fapte cu violență. Acum el riscă până la 20 de ani de închisoare. În această după-amiază, magistrații Tribunalului Olt au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.
14 Mai 2018