Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Slatina: Paradă spectaculoasă de Ziua României
04.12.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 602

Ziua României a fost sărbătorită cu mare fast, vineri, la Slatina. Chiar dacă vremea nu a fost deloc prietenoasă, autoritățile s-au mobilizat, iar manifestările dedicate evenimentului i-au impresionat pe cei prezenți. Moment mult așteptat, defilarea a fost cea mai spectaculoasă din ultimi ani. Pe străzile Slatinei au defilat TAB-uri și mașini de armată. Cu mic cu mare, slătinenii au îndurat ploaia și frigul, pentru a participa la eveniment.


 Un 1 Decembrie special la Slatina. În ciuda vremii mohorâte, autoritățile, poliția și armata au sărbătorit evenimentul, în centrul orașului.
Prefectul a transmis mesajul premierului Mihai Tudose, iar șeful Jandarmeriei Olt pe cel al ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan.
Coroane de flori au fost depuse la statuia Domnitorului Alexandru Ioan Cuza.
Slătinenii au putut vedea cea mai frumoasă paradă, organizată în ultimii ani, la Slatina. Numeroase mașini de intervenție, dar și TAB-uri și mașini de armată au defilat pe bulevard.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Dan Mihai și-a riscat viața pentru o altă viață

O tânără de 18 ani a fost salvată, sâmbătă, de la înec de un membru al Clubului Slatina Running, care se afla la alergat în zonă. Acesta a fost felicitat și premiat, astăzi, de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în cadrul unei ședințe festive. Tânăra, cunoscută cu afecțiuni psihice, este acum internată în spital și se află în afara oricărui pericol. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional.
11 Dec 2017