Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Anchetă pentru copiii Melaniei Renghea
10.11.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1909

Relu Renghea, soțul fostei polițiste Melania Renghea, condamnată la închisoare pentru tentativă de omor, s-a sinucis aseară în locuința din satul Proaspeți, comuna Curtișoara. Acesta a fost găsit de soacra sa, spânzurat de un pom. Polițista se află la închisoare, iar bărbatul avea grijă de cei trei copii ai lor. Micuții sunt acum în grija părinților femeii, iar reprezentanții Protecției Copilului au demarat astăzi o anchetă, pentru a stabili cui vor fi încredințați minorii.


 Tragedia s-a petrecut aseară. Relu Renghea, în vârstă de 33 de ani, locuia în satul Proaspeți din comuna Curtișoara, după ce soția sa, Melania Renghea, a fost arestată în mai 2016 pentru tentativă de omor. Aseară, bărbatul ar fi rugat-o pe soacra sa să îi aducă țigări. Când s-a dus la el, femeia l-a găsit spânzurat în curtea casei. A sunat la 112, dar medicii de pe ambulanța sosită fața locului nu au mai putut să îl salveze.
Astăzi a fost efectuată necropsia, iar medicii legiști au stabilit că decesul a survenit brutal.
Cei trei copii ai familiei Renghea au rămas pe drumuri. Astăzi, reprezentanții Protecției Copilului Olt au demarat o anchetă, privind încredințarea minorilor. Deocamdată, ei se află în grija bunicilor materni.
În prezent, Melania Renghea se află în arestul Penitenciarului de Maximă Siguranță din Craiova, unde își ispășește pedeapsa de cinci ani de închisoare. Ea a fost condamnată definitiv, anul trecut, de Curtea de Apel Craiova, după ce în 2012 l-a înjunghiat pe fostul său șef, comisarul Gheorghe Barbu. Melania Renghea și-a motivat gestul aducând acuzații de hărțuire sexuală la adresa lui Barbu, dar și a altor șefi din Poliția Olt.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Regulamentul de ridicare a mașinilor, în vigoare

Regulamentul care permite ridicarea mașinilor parcate ilegal, dar și pe cele abandonate în parcările din cartiere este în vigoare. Prefectura Olt a dat aviz pozitiv hotărârii Consiliului Local Slatina, care a aprobat recent noile reglementări. Reprezentanții municipalității spun însă că nu se grăbesc să îl pună în aplicare. Vor să îi informeze mai întâi pe oameni despre sancțiunile pe care le riscă, dacă nu îl vor respecta.
16 Ian 2018

Artiști de top, în concert la Zilele Slatinei

Amna și Holograf vin sâmbătă la Slatina și vor concerta pe Esplanadă, la finalul unei zile în care vom sărbători cu toții 650 de ani de atestare documentară a orașului. Duminică, Gala Superlativelor, care se va desfășura la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, este prezentată de Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar fetele de la Hypnotique și Marcel Pavel vor asigura buna dispoziție a celor din sală. Pentru seniori cântă, marțea viitoare, Corina Chiriac.
18 Ian 2018