Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Răsplata excelenței a devenit tradiție
09.11.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 654

Elevii premiați anul trecut la olimpiadele și competițiile școlare sunt răsplătiți de autorități. Pentru aceștia, dar și pentru profesorii lor, în această după-amiază, Consiliul Județean Olt a organizat, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, o gală a excelenței.


 A fost atmosferă de gală la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”. Zeci de elevi și profesori care s-au remarcat la concursurile și olimpiadele școlare naționale și internaționale au fost premiați de Consiliul Judeţean Olt, susţinătorul activ, inclusiv financiar, al învăţământului oltean şi al elitelor acestui domeniu.
Cei 120 de elevi care prin muncă şi perseverenţă au obţinut performante remarcabile, dar şi dascălii care le-au călăuzit paşii în drumul lor spre reuşită, au apreciat gestul autorităților.
Anul acesta, Consiliului Județean a alocat aproape 90.000 lei pentru premierea elevilor, profesorilor și echipelor care au obținut rezultate foarte bune la olimpiadele și concursurile școlare.


Șofer mort în accident la Valea Mare

Un bărbat și-a pierdut viața într-un cumplit accident de circulație petrecut, ieri, pe DN 65, în localitatea Valea Mare. Acesta conducea o autoutilitară, când a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, lovind un autoturism. Imaginile de la locul accidentului sunt terifiante. Autoutilitara s-a răsturnat peste autoturism, iar șoferul acesteia a rămas încarcerat. Vă avertizăm că urmează informații și imagini cu un puternic impact emoțional.
20 Nov 2017