Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Răsplata excelenței a devenit tradiție
09.11.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 686

Elevii premiați anul trecut la olimpiadele și competițiile școlare sunt răsplătiți de autorități. Pentru aceștia, dar și pentru profesorii lor, în această după-amiază, Consiliul Județean Olt a organizat, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, o gală a excelenței.


 A fost atmosferă de gală la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”. Zeci de elevi și profesori care s-au remarcat la concursurile și olimpiadele școlare naționale și internaționale au fost premiați de Consiliul Judeţean Olt, susţinătorul activ, inclusiv financiar, al învăţământului oltean şi al elitelor acestui domeniu.
Cei 120 de elevi care prin muncă şi perseverenţă au obţinut performante remarcabile, dar şi dascălii care le-au călăuzit paşii în drumul lor spre reuşită, au apreciat gestul autorităților.
Anul acesta, Consiliului Județean a alocat aproape 90.000 lei pentru premierea elevilor, profesorilor și echipelor care au obținut rezultate foarte bune la olimpiadele și concursurile școlare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018