Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Răsplata excelenței a devenit tradiție
09.11.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 696

Elevii premiați anul trecut la olimpiadele și competițiile școlare sunt răsplătiți de autorități. Pentru aceștia, dar și pentru profesorii lor, în această după-amiază, Consiliul Județean Olt a organizat, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, o gală a excelenței.


 A fost atmosferă de gală la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”. Zeci de elevi și profesori care s-au remarcat la concursurile și olimpiadele școlare naționale și internaționale au fost premiați de Consiliul Judeţean Olt, susţinătorul activ, inclusiv financiar, al învăţământului oltean şi al elitelor acestui domeniu.
Cei 120 de elevi care prin muncă şi perseverenţă au obţinut performante remarcabile, dar şi dascălii care le-au călăuzit paşii în drumul lor spre reuşită, au apreciat gestul autorităților.
Anul acesta, Consiliului Județean a alocat aproape 90.000 lei pentru premierea elevilor, profesorilor și echipelor care au obținut rezultate foarte bune la olimpiadele și concursurile școlare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltul sub zăpadă

Zeci de utilaje de la Secția Drumuri Naționale, dar și din cadrul Consiliului Județean, acționează încontinuu, pentru deszăpezire, pe drumurile naționale și județene din Olt. În total, au fost împrăștiate peste 2.500 de tone de material antiderapant, încă de vineri, iar până în prezent nu au existat drumuri închise. O ambulanță a ajuns cu greu la o intervenție, din cauza zăpezii, iar la Pleșoiu un autocar cu 29 de pasageri s-a răsturnat.
17 Dec 2018