Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Răsplata excelenței a devenit tradiție
09.11.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 679

Elevii premiați anul trecut la olimpiadele și competițiile școlare sunt răsplătiți de autorități. Pentru aceștia, dar și pentru profesorii lor, în această după-amiază, Consiliul Județean Olt a organizat, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, o gală a excelenței.


 A fost atmosferă de gală la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”. Zeci de elevi și profesori care s-au remarcat la concursurile și olimpiadele școlare naționale și internaționale au fost premiați de Consiliul Judeţean Olt, susţinătorul activ, inclusiv financiar, al învăţământului oltean şi al elitelor acestui domeniu.
Cei 120 de elevi care prin muncă şi perseverenţă au obţinut performante remarcabile, dar şi dascălii care le-au călăuzit paşii în drumul lor spre reuşită, au apreciat gestul autorităților.
Anul acesta, Consiliului Județean a alocat aproape 90.000 lei pentru premierea elevilor, profesorilor și echipelor care au obținut rezultate foarte bune la olimpiadele și concursurile școlare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Investiții pentru micii școlari, la Minulescu

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.
20 Feb 2018