Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bătrână bătută crunt, la Tufeni
09.11.2017
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 905

Un bărbat din comuna Tufeni a fost arestat preventiv, după ce a bătut crunt o bătrână din localitate. Cei doi sunt rudă și s-au luat la ceartă din cauza unui telefon mobil, iar bărbatul și-a pierdut mințile. A lovit-o pe bătrână peste tot corpul cu o stinghie. Femeia a ajuns în stare critică la Spitalul de Urgență din Craiova și necesită 85 de zile de îngrijiri medicale. Pentru fapta sa, agresorul riscă zece ani de închisoare.


Agresorul are 59 de ani și este din comuna Tufeni. Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, zilele trecute, acesta a mers la locuința unei bătrâne din localitate, în vârstă de 78 de ani, pentru a lămuri o problemă legată de un telefon mobil. Cei doi s-au luat la ceartă, iar conflictul a degenerat. Bărbatul a lovit-o cu sălbăticie, peste tot corpul, folosindu-se de o stinghie. Femeia a ajuns în stare critică la Spitalul de Urgență din Craiova, iar medicii fac tot posibilul să îi salveze viața. Ea necesită pentru vindecare 85 de zile de îngrijiri medicale. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt spun că între victimă și agresor, care sunt rude, existau conflicte mai vechi. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

Carton
Sursa: Tribunalul Olt
„ …Dispune arestarea preventivă a inculpatului Miu Ion, zis Nelu Ţiganu, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, în prezent aflat în Arestul IPJ Olt, pe o durată de 30 de zile, de la data de 08.11.2017 la data de 07.12.2017, inclusiv”, se arată în hotărârea Tribunalului Olt.
Pentru fapta sa, bărbatul riscă până la zece ani de închisoare.
 

tentativa omor Tufeni batrana
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018