Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bătrână bătută crunt, la Tufeni
09.11.2017
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 912

Un bărbat din comuna Tufeni a fost arestat preventiv, după ce a bătut crunt o bătrână din localitate. Cei doi sunt rudă și s-au luat la ceartă din cauza unui telefon mobil, iar bărbatul și-a pierdut mințile. A lovit-o pe bătrână peste tot corpul cu o stinghie. Femeia a ajuns în stare critică la Spitalul de Urgență din Craiova și necesită 85 de zile de îngrijiri medicale. Pentru fapta sa, agresorul riscă zece ani de închisoare.


Agresorul are 59 de ani și este din comuna Tufeni. Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, zilele trecute, acesta a mers la locuința unei bătrâne din localitate, în vârstă de 78 de ani, pentru a lămuri o problemă legată de un telefon mobil. Cei doi s-au luat la ceartă, iar conflictul a degenerat. Bărbatul a lovit-o cu sălbăticie, peste tot corpul, folosindu-se de o stinghie. Femeia a ajuns în stare critică la Spitalul de Urgență din Craiova, iar medicii fac tot posibilul să îi salveze viața. Ea necesită pentru vindecare 85 de zile de îngrijiri medicale. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt spun că între victimă și agresor, care sunt rude, existau conflicte mai vechi. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

Carton
Sursa: Tribunalul Olt
„ …Dispune arestarea preventivă a inculpatului Miu Ion, zis Nelu Ţiganu, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, în prezent aflat în Arestul IPJ Olt, pe o durată de 30 de zile, de la data de 08.11.2017 la data de 07.12.2017, inclusiv”, se arată în hotărârea Tribunalului Olt.
Pentru fapta sa, bărbatul riscă până la zece ani de închisoare.
 

tentativa omor Tufeni batrana
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018