Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Bătrână bătută crunt, la Tufeni
09.11.2017
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 859

Un bărbat din comuna Tufeni a fost arestat preventiv, după ce a bătut crunt o bătrână din localitate. Cei doi sunt rudă și s-au luat la ceartă din cauza unui telefon mobil, iar bărbatul și-a pierdut mințile. A lovit-o pe bătrână peste tot corpul cu o stinghie. Femeia a ajuns în stare critică la Spitalul de Urgență din Craiova și necesită 85 de zile de îngrijiri medicale. Pentru fapta sa, agresorul riscă zece ani de închisoare.


Agresorul are 59 de ani și este din comuna Tufeni. Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, zilele trecute, acesta a mers la locuința unei bătrâne din localitate, în vârstă de 78 de ani, pentru a lămuri o problemă legată de un telefon mobil. Cei doi s-au luat la ceartă, iar conflictul a degenerat. Bărbatul a lovit-o cu sălbăticie, peste tot corpul, folosindu-se de o stinghie. Femeia a ajuns în stare critică la Spitalul de Urgență din Craiova, iar medicii fac tot posibilul să îi salveze viața. Ea necesită pentru vindecare 85 de zile de îngrijiri medicale. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt spun că între victimă și agresor, care sunt rude, existau conflicte mai vechi. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

Carton
Sursa: Tribunalul Olt
„ …Dispune arestarea preventivă a inculpatului Miu Ion, zis Nelu Ţiganu, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, în prezent aflat în Arestul IPJ Olt, pe o durată de 30 de zile, de la data de 08.11.2017 la data de 07.12.2017, inclusiv”, se arată în hotărârea Tribunalului Olt.
Pentru fapta sa, bărbatul riscă până la zece ani de închisoare.
 

tentativa omor Tufeni batrana

Șofer mort în accident la Valea Mare

Un bărbat și-a pierdut viața într-un cumplit accident de circulație petrecut, ieri, pe DN 65, în localitatea Valea Mare. Acesta conducea o autoutilitară, când a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, lovind un autoturism. Imaginile de la locul accidentului sunt terifiante. Autoutilitara s-a răsturnat peste autoturism, iar șoferul acesteia a rămas încarcerat. Vă avertizăm că urmează informații și imagini cu un puternic impact emoțional.
20 Nov 2017