Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
O tonă de carne confiscată de poliție
08.11.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1349

Polițiștii din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Potcoava, împreună cu polițiști de investigare a criminalității economice au confiscat, astăzi, în localitatea Corbu, aproximativ o tonă de carne destinată comercializării.


 Este vorba despre carcase de oi și viței, fără documente de proveniență, care urmau să fie vândute în municipiul București. Întreaga cantitate a fost găsită într-o autoutilitară condusă de un bărbat de 40 de ani, din Potcoava. Acesta a fost sancționat cu 5.000 de lei, iar carnea a fost confiscată și predată unei unități specializate, în vederea distrugerii.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018