Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
O tonă de carne confiscată de poliție
08.11.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1334

Polițiștii din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Potcoava, împreună cu polițiști de investigare a criminalității economice au confiscat, astăzi, în localitatea Corbu, aproximativ o tonă de carne destinată comercializării.


 Este vorba despre carcase de oi și viței, fără documente de proveniență, care urmau să fie vândute în municipiul București. Întreaga cantitate a fost găsită într-o autoutilitară condusă de un bărbat de 40 de ani, din Potcoava. Acesta a fost sancționat cu 5.000 de lei, iar carnea a fost confiscată și predată unei unități specializate, în vederea distrugerii.

 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018