Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
O tonă de carne confiscată de poliție
08.11.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1311

Polițiștii din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Potcoava, împreună cu polițiști de investigare a criminalității economice au confiscat, astăzi, în localitatea Corbu, aproximativ o tonă de carne destinată comercializării.


 Este vorba despre carcase de oi și viței, fără documente de proveniență, care urmau să fie vândute în municipiul București. Întreaga cantitate a fost găsită într-o autoutilitară condusă de un bărbat de 40 de ani, din Potcoava. Acesta a fost sancționat cu 5.000 de lei, iar carnea a fost confiscată și predată unei unități specializate, în vederea distrugerii.

 


Șofer mort în accident la Valea Mare

Un bărbat și-a pierdut viața într-un cumplit accident de circulație petrecut, ieri, pe DN 65, în localitatea Valea Mare. Acesta conducea o autoutilitară, când a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, lovind un autoturism. Imaginile de la locul accidentului sunt terifiante. Autoutilitara s-a răsturnat peste autoturism, iar șoferul acesteia a rămas încarcerat. Vă avertizăm că urmează informații și imagini cu un puternic impact emoțional.
20 Nov 2017