Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Cazul “Cascheta”, neelucidat
08.11.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 559

Cazul unei caschete de polițist care a apărut în imagini la o petrecere din localitate Sprâncenata, nu a fost încă elucidat de oamenii legii. După două săptămâni de cercetări, reprezentanții Poliției Olt au declarat că nu au reușit să-l identifice pe polițistul căruia îi aparține cascheta. Atât polițiștii de la Postul din Sprâncenata, cât și petrecăreții au fost audiați, iar aceștia din urmă au declarat că ar fi găsit-o, pur și simplu.


În urmă cu două săptămâni, un filmuleț făcea furori pe internet. În imagini apare un tânăr care are o caschetă de poliție pe cap. Nimeni nu știe însă cui aparține aceasta. Imaginile au ajuns și la Reprezentanții Poliției Olt, care au declarat că, atât polițiștii de la postul din Sprâncenata, cât și petrecăreții, au fost audiați, dar nu s-a stabilit dacă vreunul dintre oamenii legii ar fi luat parte la petrecere.
Reprezentanții IPJ Olt spun că, dacă se va stabili că această casheta aparține vreunui polițist, vor fi luate măsuri împotriva acestuia.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018

Mobilizare generală pentru asocierea fermierilor

Reprezentanți din conducerea centrală a Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, dar și ai celorlalte instituții din domeniul agricol au luat parte la o dezbatere interactivă cu fermierii din Olt. Principala temă a fost asocierea producătorilor, în vederea accesării de fonduri pentru construirea depozitelor de legume și fructe. De aici, asigurarea desfacerii la un preț mai bun, dar și livrarea producției către supermarketuri.
15 Mar 2018