Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cazul “Cascheta”, neelucidat
08.11.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 567

Cazul unei caschete de polițist care a apărut în imagini la o petrecere din localitate Sprâncenata, nu a fost încă elucidat de oamenii legii. După două săptămâni de cercetări, reprezentanții Poliției Olt au declarat că nu au reușit să-l identifice pe polițistul căruia îi aparține cascheta. Atât polițiștii de la Postul din Sprâncenata, cât și petrecăreții au fost audiați, iar aceștia din urmă au declarat că ar fi găsit-o, pur și simplu.


În urmă cu două săptămâni, un filmuleț făcea furori pe internet. În imagini apare un tânăr care are o caschetă de poliție pe cap. Nimeni nu știe însă cui aparține aceasta. Imaginile au ajuns și la Reprezentanții Poliției Olt, care au declarat că, atât polițiștii de la postul din Sprâncenata, cât și petrecăreții, au fost audiați, dar nu s-a stabilit dacă vreunul dintre oamenii legii ar fi luat parte la petrecere.
Reprezentanții IPJ Olt spun că, dacă se va stabili că această casheta aparține vreunui polițist, vor fi luate măsuri împotriva acestuia.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018