Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Cazul “Cascheta”, neelucidat
08.11.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 548

Cazul unei caschete de polițist care a apărut în imagini la o petrecere din localitate Sprâncenata, nu a fost încă elucidat de oamenii legii. După două săptămâni de cercetări, reprezentanții Poliției Olt au declarat că nu au reușit să-l identifice pe polițistul căruia îi aparține cascheta. Atât polițiștii de la Postul din Sprâncenata, cât și petrecăreții au fost audiați, iar aceștia din urmă au declarat că ar fi găsit-o, pur și simplu.


În urmă cu două săptămâni, un filmuleț făcea furori pe internet. În imagini apare un tânăr care are o caschetă de poliție pe cap. Nimeni nu știe însă cui aparține aceasta. Imaginile au ajuns și la Reprezentanții Poliției Olt, care au declarat că, atât polițiștii de la postul din Sprâncenata, cât și petrecăreții, au fost audiați, dar nu s-a stabilit dacă vreunul dintre oamenii legii ar fi luat parte la petrecere.
Reprezentanții IPJ Olt spun că, dacă se va stabili că această casheta aparține vreunui polițist, vor fi luate măsuri împotriva acestuia.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Regulamentul de ridicare a mașinilor, în vigoare

Regulamentul care permite ridicarea mașinilor parcate ilegal, dar și pe cele abandonate în parcările din cartiere este în vigoare. Prefectura Olt a dat aviz pozitiv hotărârii Consiliului Local Slatina, care a aprobat recent noile reglementări. Reprezentanții municipalității spun însă că nu se grăbesc să îl pună în aplicare. Vor să îi informeze mai întâi pe oameni despre sancțiunile pe care le riscă, dacă nu îl vor respecta.
16 Ian 2018

Artiști de top, în concert la Zilele Slatinei

Amna și Holograf vin sâmbătă la Slatina și vor concerta pe Esplanadă, la finalul unei zile în care vom sărbători cu toții 650 de ani de atestare documentară a orașului. Duminică, Gala Superlativelor, care se va desfășura la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, este prezentată de Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar fetele de la Hypnotique și Marcel Pavel vor asigura buna dispoziție a celor din sală. Pentru seniori cântă, marțea viitoare, Corina Chiriac.
18 Ian 2018