Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Păcălite și obligate să se prostitueze în Italia
06.11.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1650

Un bărbat din orașul Balș a fost arestat pentru trafic de persoane. Acesta, împreună cu alte două persoane, au păcălit două tinere că le asigură un loc de muncă în Italia, iar acolo le-au bătut și le-au obligat să se prostitueze.


Polițiștii de la Crimă Organizată Olt, sub coordonarea unui procuror DIICOT, au reținut un bărbat din orașul Balș, pentru trafic de persoane. Acesta este acuzat că a constituit o grupare infracțională și a traficat în Italia două tinere, pe care le-a obligat să se prostitueze.
Bărbatul din Balș a fost arestat preventiv la sfârșitul săptămânii trecute. El este cauzat de constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de persoane. Ceilalți doi bărbați au 40, respectiv, 45 de ani și sunt din Balș, respectiv, Laloșu, județul Vâlcea. Aceștia sunt cercetați în stare de libertate.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltul sub zăpadă

Zeci de utilaje de la Secția Drumuri Naționale, dar și din cadrul Consiliului Județean, acționează încontinuu, pentru deszăpezire, pe drumurile naționale și județene din Olt. În total, au fost împrăștiate peste 2.500 de tone de material antiderapant, încă de vineri, iar până în prezent nu au existat drumuri închise. O ambulanță a ajuns cu greu la o intervenție, din cauza zăpezii, iar la Pleșoiu un autocar cu 29 de pasageri s-a răsturnat.
17 Dec 2018