Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Păcălite și obligate să se prostitueze în Italia
06.11.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1639

Un bărbat din orașul Balș a fost arestat pentru trafic de persoane. Acesta, împreună cu alte două persoane, au păcălit două tinere că le asigură un loc de muncă în Italia, iar acolo le-au bătut și le-au obligat să se prostitueze.


Polițiștii de la Crimă Organizată Olt, sub coordonarea unui procuror DIICOT, au reținut un bărbat din orașul Balș, pentru trafic de persoane. Acesta este acuzat că a constituit o grupare infracțională și a traficat în Italia două tinere, pe care le-a obligat să se prostitueze.
Bărbatul din Balș a fost arestat preventiv la sfârșitul săptămânii trecute. El este cauzat de constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de persoane. Ceilalți doi bărbați au 40, respectiv, 45 de ani și sunt din Balș, respectiv, Laloșu, județul Vâlcea. Aceștia sunt cercetați în stare de libertate.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018