Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Păcălite și obligate să se prostitueze în Italia
06.11.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1618

Un bărbat din orașul Balș a fost arestat pentru trafic de persoane. Acesta, împreună cu alte două persoane, au păcălit două tinere că le asigură un loc de muncă în Italia, iar acolo le-au bătut și le-au obligat să se prostitueze.


Polițiștii de la Crimă Organizată Olt, sub coordonarea unui procuror DIICOT, au reținut un bărbat din orașul Balș, pentru trafic de persoane. Acesta este acuzat că a constituit o grupare infracțională și a traficat în Italia două tinere, pe care le-a obligat să se prostitueze.
Bărbatul din Balș a fost arestat preventiv la sfârșitul săptămânii trecute. El este cauzat de constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de persoane. Ceilalți doi bărbați au 40, respectiv, 45 de ani și sunt din Balș, respectiv, Laloșu, județul Vâlcea. Aceștia sunt cercetați în stare de libertate.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Investiții pentru micii școlari, la Minulescu

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.
20 Feb 2018