Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
A murit președintele PNL Olt
13.10.2017
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 2234

Președintele PNL Olt, Ion (Costel) Moisescu, a murit în această dimineață, în locuința sa de la Jitaru. Potrivit medicilor, decesul a survenit în urma unui infarct de miocard.


 Un apel la 112, primit la ora 4 și 15 minute, anunța că acesta este în stare de inconștiență. Imediat a fost trimisă o Ambulanță de la Scornicești, cu echipaj fără medic, ne-a declarat directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Olt, Mădălina Deloreanu. Costel Moisescu a fost găsit în stop cardio-respirator, iar asistentul a început manevrele de resuscitare. Nici medicul de pe ambulanța de la Slatina nu a mai putut face nimic.
Costel Moisescu avea 51 de ani. Vestea este cu atât mai șocantă, cu cât cei care l-au cunoscut spun că nu avea probleme cardiace sau alte afecțiuni grave.
 

moisescu pnl olt deces
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

DECLARATIA ZILEI
OLTTV LIVE

Dan Mihai și-a riscat viața pentru o altă viață

O tânără de 18 ani a fost salvată, sâmbătă, de la înec de un membru al Clubului Slatina Running, care se afla la alergat în zonă. Acesta a fost felicitat și premiat, astăzi, de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în cadrul unei ședințe festive. Tânăra, cunoscută cu afecțiuni psihice, este acum internată în spital și se află în afara oricărui pericol. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional.
11 Dec 2017