Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
A murit președintele PNL Olt
13.10.2017
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 2246

Președintele PNL Olt, Ion (Costel) Moisescu, a murit în această dimineață, în locuința sa de la Jitaru. Potrivit medicilor, decesul a survenit în urma unui infarct de miocard.


 Un apel la 112, primit la ora 4 și 15 minute, anunța că acesta este în stare de inconștiență. Imediat a fost trimisă o Ambulanță de la Scornicești, cu echipaj fără medic, ne-a declarat directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Olt, Mădălina Deloreanu. Costel Moisescu a fost găsit în stop cardio-respirator, iar asistentul a început manevrele de resuscitare. Nici medicul de pe ambulanța de la Slatina nu a mai putut face nimic.
Costel Moisescu avea 51 de ani. Vestea este cu atât mai șocantă, cu cât cei care l-au cunoscut spun că nu avea probleme cardiace sau alte afecțiuni grave.
 

moisescu pnl olt deces
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018

Mobilizare generală pentru asocierea fermierilor

Reprezentanți din conducerea centrală a Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, dar și ai celorlalte instituții din domeniul agricol au luat parte la o dezbatere interactivă cu fermierii din Olt. Principala temă a fost asocierea producătorilor, în vederea accesării de fonduri pentru construirea depozitelor de legume și fructe. De aici, asigurarea desfacerii la un preț mai bun, dar și livrarea producției către supermarketuri.
15 Mar 2018