Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mașină în flăcări, mecanic rănit
10.10.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1271

Un tânăr de 24 de ani, din comuna Jitaru, a ajuns la spital cu arsuri grave pe corp, după ce a fost rănit în timp ce încerca să repare o mașină.


Autoturismul s-a aprins în urma unui scurtcircuit, iar bărbatul a încercat să îl stingă și a suferit arsuri grave pe corp. Proprietarul îl chemase pe acesta să repare o defecțiune la mașină. Tânărul rănit a suferit arsuri de gradele I și II pe față si membrele superioare și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018