Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încă doi morți la Pădurea Sarului
09.10.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4740

Două persoane și-au pierdut viața, iar alte trei au fost rănite, în urma unui grav accident de circulație petrecut sâmbătă după-amiază, la Pădurea Sarului. Tragedia a fost provocată de un șofer care circula cu viteză pe condiții de ploaie și a intrat pe contrasens. Un alt accident grav s-a produs la Balș. O tânără de 18 ani a ajuns la spital în comă. Și în comuna Optași, două mașini s-au lovit violent, iar unul dintre șoferi a rămas încarcerat.


 A fost carnagiu, sâmbătă, la Pădurea Sarului. Două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite, în urma unui grav accident de circulație. Unul dintre răniți a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la Craiova.
Potrivit polițiștilor, șoferul care a provocat accidentul consumase alcool. În vară, o familie formată din doi copii mici și părinții lor au murit într-un accident la Pădurea Sarului. Sâmbătă, la Balș, o fată de 18 ani a fost rănită, într-un alt accident de circulație. Tânăra a fost scoasă cu greu dintre fiarele contorsionate și a ajuns la spital în comă.
Și în comuna Optași, două mașini s-au lovit violent, după ce unul dintre șoferi a pierdut controlul volanului. Polițiștii au deschis o anchetă și în aceste cazuri.
Încă un accident a avut loc și ieri, tot în zona Pădurii Sarului. Trei tineri care mergeau la facultate la Craiova au ajuns la spital, după ce șoferul, care era începător, a pierdut controlul volanului, iar mașina ajuns în pădure. Polițiștii continuă cercetările pentru toate cele patru accidente.

P[durea Sarului accident morți
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018