Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Încă doi morți la Pădurea Sarului
09.10.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4697

Două persoane și-au pierdut viața, iar alte trei au fost rănite, în urma unui grav accident de circulație petrecut sâmbătă după-amiază, la Pădurea Sarului. Tragedia a fost provocată de un șofer care circula cu viteză pe condiții de ploaie și a intrat pe contrasens. Un alt accident grav s-a produs la Balș. O tânără de 18 ani a ajuns la spital în comă. Și în comuna Optași, două mașini s-au lovit violent, iar unul dintre șoferi a rămas încarcerat.


 A fost carnagiu, sâmbătă, la Pădurea Sarului. Două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite, în urma unui grav accident de circulație. Unul dintre răniți a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la Craiova.
Potrivit polițiștilor, șoferul care a provocat accidentul consumase alcool. În vară, o familie formată din doi copii mici și părinții lor au murit într-un accident la Pădurea Sarului. Sâmbătă, la Balș, o fată de 18 ani a fost rănită, într-un alt accident de circulație. Tânăra a fost scoasă cu greu dintre fiarele contorsionate și a ajuns la spital în comă.
Și în comuna Optași, două mașini s-au lovit violent, după ce unul dintre șoferi a pierdut controlul volanului. Polițiștii au deschis o anchetă și în aceste cazuri.
Încă un accident a avut loc și ieri, tot în zona Pădurii Sarului. Trei tineri care mergeau la facultate la Craiova au ajuns la spital, după ce șoferul, care era începător, a pierdut controlul volanului, iar mașina ajuns în pădure. Polițiștii continuă cercetările pentru toate cele patru accidente.

P[durea Sarului accident morți
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

DECLARATIA ZILEI
OLTTV LIVE

Dan Mihai și-a riscat viața pentru o altă viață

O tânără de 18 ani a fost salvată, sâmbătă, de la înec de un membru al Clubului Slatina Running, care se afla la alergat în zonă. Acesta a fost felicitat și premiat, astăzi, de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în cadrul unei ședințe festive. Tânăra, cunoscută cu afecțiuni psihice, este acum internată în spital și se află în afara oricărui pericol. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional.
11 Dec 2017