Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Bicicliștii și pietonii, pericol pe șosele
06.10.2017
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 1168

Mai mulți bicicliști și pietoni și-au pierdut viața în accidente de circulație, petrecute în județul Olt, de la începutul anului. Polițiștii spun că aceștia reprezintă un adevărat pericol în trafic, pentru că nu respectă regulile de circulație ori se deplasează băuți. Peste două mii de bicicliști și pietoni au fost amendați anul acesta de poliție.


118 accidente de circulație grave s-au întâmplat în județul Olt, în primele nouă luni ale anului. În urma acestora, 34 de persoane și-au pierdut viața. Șeful Poliției Rutiere Olt spune că o cauză a numărului mare de accidente o reprezintă bicicliștii și pietonii care încalcă frecvent regulile în trafic.
În timp ce bicicliștii circulă băuți, pietonii traversează strada prin locuri interzise.
Polițiștii desfășoară acțiuni pentru prevenirea accidentelor în fiecare săptămână.
 

accidente pietoni bicilisti politie
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Regulamentul de ridicare a mașinilor, în vigoare

Regulamentul care permite ridicarea mașinilor parcate ilegal, dar și pe cele abandonate în parcările din cartiere este în vigoare. Prefectura Olt a dat aviz pozitiv hotărârii Consiliului Local Slatina, care a aprobat recent noile reglementări. Reprezentanții municipalității spun însă că nu se grăbesc să îl pună în aplicare. Vor să îi informeze mai întâi pe oameni despre sancțiunile pe care le riscă, dacă nu îl vor respecta.
16 Ian 2018

Artiști de top, în concert la Zilele Slatinei

Amna și Holograf vin sâmbătă la Slatina și vor concerta pe Esplanadă, la finalul unei zile în care vom sărbători cu toții 650 de ani de atestare documentară a orașului. Duminică, Gala Superlativelor, care se va desfășura la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, este prezentată de Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar fetele de la Hypnotique și Marcel Pavel vor asigura buna dispoziție a celor din sală. Pentru seniori cântă, marțea viitoare, Corina Chiriac.
18 Ian 2018