Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Bicicliștii și pietonii, pericol pe șosele
06.10.2017
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 1174

Mai mulți bicicliști și pietoni și-au pierdut viața în accidente de circulație, petrecute în județul Olt, de la începutul anului. Polițiștii spun că aceștia reprezintă un adevărat pericol în trafic, pentru că nu respectă regulile de circulație ori se deplasează băuți. Peste două mii de bicicliști și pietoni au fost amendați anul acesta de poliție.


118 accidente de circulație grave s-au întâmplat în județul Olt, în primele nouă luni ale anului. În urma acestora, 34 de persoane și-au pierdut viața. Șeful Poliției Rutiere Olt spune că o cauză a numărului mare de accidente o reprezintă bicicliștii și pietonii care încalcă frecvent regulile în trafic.
În timp ce bicicliștii circulă băuți, pietonii traversează strada prin locuri interzise.
Polițiștii desfășoară acțiuni pentru prevenirea accidentelor în fiecare săptămână.
 

accidente pietoni bicilisti politie
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Atenție la ITP, sancțiuni drastice din 20 mai!

Zeci de șoferi sunt prinși de poliție în fiecare lună circulând cu Inspecția Tehnică Periodică expirată. Un lucru extrem de grav, o spun polițiștii, dar și șoferii. O înăsprire a legii ar putea stopa acest lucru, sunt de părere și unii, și alții. În prezent, circulația fără ITP este contravenție și se sancționează cu amendă de 2.000 de lei, plus reținerea certificatului de înmatriculare. Însă din 20 mai, sancțiunile se vor înăspri.
20 Apr 2018