Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Oktoberfest a dat startul la distracție
05.10.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 4574

Cu o paradă cum nu s-a mai văzut pe străzile Slatinei, cu muzică de fanfară, râuri de bere și mâncare bavareză, Oktoberfest a dat startul la distracție, în această seară. Primarul Slatinei, Emil Moț, a dat cep butoiului cu bere și i-a invitat pe slătineni să se bucure de patru zile pline de surprize.


 Slatina, a început Oktoberfest! Marea sărbătoare a fost vestită printr-o paradă cu specific bavarez. Trăsurile cu fete costumate au străbătut orașul, să îi invite pe slătineni la sărbătoarea berii.
Alaiul s-a oprit pe Esplanadă, acolo unde a preluat frâiele dj-ul Marian Maican, de la Kiss-Fm.
Edilul a dat cep butoiului cu bere, iar din acel moment a început, oficial, prima ediție a Oktoberfest Slatina.
Iar slătinenii s-au adunat cu mic cu mare și au umplut imediat cortul uriaș de pe Esplanadă.
Cortul distracției este deschis în această seară până la ora 22.00 și mâine, de la ora 11.00. Aici vă așteaptă mâncăruri tradiționale bavareze, bere din belșug și muzică bună.

 

oktoberfest bavarez Esplanada Slatina
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Dan Mihai și-a riscat viața pentru o altă viață

O tânără de 18 ani a fost salvată, sâmbătă, de la înec de un membru al Clubului Slatina Running, care se afla la alergat în zonă. Acesta a fost felicitat și premiat, astăzi, de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în cadrul unei ședințe festive. Tânăra, cunoscută cu afecțiuni psihice, este acum internată în spital și se află în afara oricărui pericol. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional.
11 Dec 2017