Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Oktoberfest a dat startul la distracție
05.10.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 4626

Cu o paradă cum nu s-a mai văzut pe străzile Slatinei, cu muzică de fanfară, râuri de bere și mâncare bavareză, Oktoberfest a dat startul la distracție, în această seară. Primarul Slatinei, Emil Moț, a dat cep butoiului cu bere și i-a invitat pe slătineni să se bucure de patru zile pline de surprize.


 Slatina, a început Oktoberfest! Marea sărbătoare a fost vestită printr-o paradă cu specific bavarez. Trăsurile cu fete costumate au străbătut orașul, să îi invite pe slătineni la sărbătoarea berii.
Alaiul s-a oprit pe Esplanadă, acolo unde a preluat frâiele dj-ul Marian Maican, de la Kiss-Fm.
Edilul a dat cep butoiului cu bere, iar din acel moment a început, oficial, prima ediție a Oktoberfest Slatina.
Iar slătinenii s-au adunat cu mic cu mare și au umplut imediat cortul uriaș de pe Esplanadă.
Cortul distracției este deschis în această seară până la ora 22.00 și mâine, de la ora 11.00. Aici vă așteaptă mâncăruri tradiționale bavareze, bere din belșug și muzică bună.

 

oktoberfest bavarez Esplanada Slatina
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018