Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Invitație la distracție, de Oktoberfest
04.10.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 3419

Vor curge râuri de bere și ore în șir de distracție și voie bună, la Oktoberfest, promit organizatorii. După mega petrecerile de la Brașov și Galați, sărbătoarea berii începe mâine și la Slatina. Cortul de pe Esplanadă este pregătit să întâmpine participanții, cu muzică bună, mâncare bavareză, cuncursuri și peste 1.000 de premii.


 Cerbul Cornel a ajuns la Slatina să îi întâmpine pe toți cei care vor să petreacă în stil bavarez, timp de patru zile. De asemenea, cortul uriaș de pe esplanadă a fost decorat și este aproape gata să primească oaspeții. Organizatorii au anunțat astăzi și atracțiile festivalului care se desfășoară în premieră la Slatina.
Reprezentanții Primăriei Slatina îi invită și ei pe slătineni la marea petrecere de pe Esplanadă. Sunt concursuri cu sute de premii și multe alte activități distractive. Regele berii va fi participantul care știe să mânuiască cel mai bine kendama. El va primi un set de relaxare, format dintr-un cort, un grătar, un set de table și un bax de bere.
Berea bavareză, dar și cea românească, vor fi nelipsite și vor fi asezonate cu preparate culinare cu specific nemțesc.

Și cum nu e petrecere fără muzică bună, Oktoberfest va reuni la Slatina atât trupe locale valoroase, cum ar fi Alutus sau Lyra Band, dar și artiști cunoscuți la nivel național și chiar internațional.
Oktoberfest se desfășoară în Brașov din 2009. Anul acesta, festivalul a durat 11 zile, s-a desfășurat pe o suprafață de 20.000 metri pătrați și a atras peste 300.000 vizitatori. S-au băut 1,100 de hectolitri de bere, cât se bea într-un sezon pe întreg litoralul românesc. Organizatorii speră ca festivalul să fie bine primit și la Slatina și să continue și în anii următori.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018