Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Militarii americani, paradă şi concert la Slatina
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 58

Pe Esplanadă se fac ultimele pregătiri pentru venirea americanilor. Formaţia Forţelor Navale SUA din Europa şi Africa va susţine un concert de jazz la Slatina, dar nici slătinenii nu se lasă mai prejos. Le-au pregătit americanilor un spectacol folcloric, o paradă prin centrul oraşului şi multe aplauze.




A început numărătoarea inversă până la sosirea militarilor americani la Slatina. Diplomaţii Jazz-ului, aşa cum este numită  Formaţia Forţelor Navale SUA din Europa şi Africa, vor susţine câte un concert la Caracal şi Slatina. Autorităţile slătinene le-au pregătit americanilor un spectacol folcloric la Casa de Cultură a Tineretului şi i-au invitat la paradă.

Pe Esplanadă, acolo unde sâmbătă seara Diplomaţii Jazz-ului îi vor încânta pe slătineni cu piese ale unor trupe mari de jazz, dar şi jazz contemporan, se fac ultimele pregătiri.

Slătinenii sunt nerăbdărori să îi vadă şi să îi asculte pe americani şi speră ca şi vremea să fie de partea lor şi a militarilor.

Spectacolul de pe Esplanadă va începe de la ora 18:30 şi se va termina la 20:30.

Redactor: Crina Jilavu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024