Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Şofer de microbuz băut la volan
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 78

Peste 300 de vitezomani au fost prinşi de poliţiştii de la Serviciul Rutier Olt, în doar trei zile de acţiune. Oamenii legii au desfăşurat controale în trafic în tot judeţul, pentru a preveni accidentele de circulaţie. Iar abaterile s-au ţinut lanţ. În această dimineaţă, la Slătioara, şoferul unui microbuz plin cu călători a fost găsit băut la volan.




Începând de vineri şi până în această dimineaţă, poliţiştii de la Serviciul Rutier Olt au controlat peste 800 de autoturisme în trafic. Mai mult de jumătate dintre şoferi au fost sancţionaţi şi au fost reţinute zeci de premise de conducere. Cele mai multe amenzi au fost date pentru viteză, iar câţiva şoferi au fost prinşi în timp ce goneau chiar şi cu 180 de kilometri la oră, spun poliţiştii.

Amenzi au fost aplicate şi pentru consum de alcool. În această dimineaţă, şoferul unui microbuz a fost prins băut la volan. Bărbatul este din Piteşti şi avea o alcoolemie de 0,19 miligrame per litru în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost sancţionat şi i-a fost reţinut permisul de conducere. El a fost înlocuit cu un alt şofer. Razii vor fi făcute în trafic şi în zilele ce urmează. Poliţiştii spun că, odată cu încălzirea vremii, creşte şi numărul abaterilor în trafic.

Redactor:Dana Mihăilă
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE