Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
41 kg de droguri la Caracal
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 166

Cinci persoane din Caracal au fost săltate ieri de poliţiştii de la Crimă Organizată Olt, în urma unor percheziţii domiciliare. Două dintre acestea au fost prinse în flagrant la Oficiul Poştal din Caracal, atunci când ridicau 41 de kilograme de droguri de mare risc, numite khat, cunoscute sub denumirea de marihuana africană.




Cei doi tineri, de 19 şi 29 de ani, din Caracal, au primit cele 41 de kilograme de droguri în cinci colete. Surse din rândul anchetatorilor spun că stupefiantele au fost trimise din Kenya şi Etiopia şi urmau să fie vândute în Austria şi Marea Britanie, întrucât pe piaţa din România nu sunt cerute. Poliţiştii au făcut şi două percheziţii domiciliare la locuinţele celor doi suspecţi, în urma cărora au ridicat mai multe telefoane mobile, memory stick-uri, dar şi alte droguri. În casa unuia dintre suspecţi au fost descoperite 37 de grame de cannabis. Oamenii legii spun că cei doi tineri aveau relaţii internaţionale şi încearcă acum să intre pe filieră, pentru a-i prinde atât pe cei care au trimis stupefiantele prin poştă, dar şi pe cei care ar urma să le comercializeze în străinătate. Doi tineri, mama unuia dintre ei şi alte două persoane au fost aduşi la audieri la Slatina. Cei doi suspecţi au fost reţinuţi aseară. Ei sunt cercetaţi pentru introducerea în ţară de droguri de mare risc şi trafic internaţional de droguri de mare risc. Preţul unui kilogram de khat este de 2.000 de lire sterline. Consumul acestor stupefiante duce la grave probleme digestive, dar şi la tulburări psihice serioase.Dacă vor fi găsiţi vinovaţi aceştia riscă până la 15 ani de închisoare.



Redactor: Dana Mihăilă
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024