Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Arme de contrabandă, ridicate de poliţişti
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 78

Arme, cartuşe, proiectile şi sute de materiale pirotehnice au fost ridicate de poliţişti, în urma percheziţiilor efectuate în această dimineaţă în Olt,la Fălcoiu şi Băbiciu, în alte patru judeţe din ţară, dar şi în municipiul Bucureşti. Persoanele în cauză sunt suspectate de contrabandă cu arme şi muniţie letală şi neletală, provenite din Germania, Slovacia, Italia și Bulgaria.











Zece percheziţii domiciliare au fost efectuate în această dimineaţă de poliţiştii structurilor de arme, explozivi şi substanţe periculoase, sub coordonarea direcţiei de specialitate din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Oamenii legii au descins în judeţele Olt, Vaslui, Suceava, Bihor şi Giurgiu, dar şi în municipiul Bucureşti. În Olt, poliţiştii au mers în comunele Fălcoiu şi Băbiciu, unde au efectuat câte o percheziţie domiciliară. La Fălcoiu a fost ridicată o puşcă de vânătoare a unui bărbat care a lucrat o perioadă în Grecia, iar în prezent se ocupă cu creşterea animalelor.  În urma descinderilor au mai fost ridicate în vederea confiscării trei arme neletale, respectiv două pistoale şi o puşcă.

Poliţiştii au găsit în locuinţele percheziţionate şi muniţie, respectiv 53 de cartuşe de calibru 9 şi 12 mm, 500 de proiectile din plumb şi peste 700 de obiecte pirotehnice. Mai multe persoane sunt cercetate în acest dosar pentru contrabandă cu arme şi muniţie letală şi neletală. La activități au participat 50 de polițiști  din cadrul structurilor de arme, explozivi şi substanţe periculoase și luptători S.I.A.S. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Redactor: Dana Mihăilă
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE